Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η χλιδάτη ζωή του «Εσκομπάρ της Ευρώπης» που έπεσε νεκρός στον Νέο Κόσμο

Βίλες, ταξίδια, μπουζούκια: Ο πολυτελής βίος του βαρώνου της κοκαΐνης που δεν έπιανε ποτέ στα χέρια του το επικίνδυνο ναρκωτικό. “Ακέφαλο”...


Βίλες, ταξίδια, μπουζούκια: Ο πολυτελής βίος του βαρώνου της κοκαΐνης που δεν έπιανε ποτέ στα χέρια του το επικίνδυνο ναρκωτικό.
“Ακέφαλο” έχει μείνει το Ευρωπαϊκό καρτέλ της κοκαΐνης, έπειτα από την δολοφονία του Λουίτζι Βανσέρι, του Ευρωπαίου “Εσκομπάρ”, οποίος είχε πέσει νεκρός στο Ν. Κόσμο και η δολοφονία του εξιχνιάστηκε από τους έμπειρους Αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.




Ο Βανσέρι θεωρούνταν το μεγαλύτερο “κεφάλι” στην “Γηραιά Ήπειρο” όσον αφορά στη διακίνηση της κοκαΐνης και τις επαφές απευθείας με τους “βαρόνους” της κοκαΐνης της Κολομβίας όπου φαίνεται πως συνδιαλέγονταν και έκανε δουλειές, με τα μεγαλύτερα ονόματα του συγκεκριμένου…τομέα.

Ο ίδιος δεν έπιανε ποτέ κόκα στα χέρια του. Απλά κανόνιζε καραβιές ολόκληρες που έρχονταν στην “Γηραιά Ήπειρο” και βέβαια στα χέρια του έπιανε μόνο τον πακτωλό των χρημάτων που έβγαζε ο ίδιος και η ομάδα του από την μεταφορά και την διακίνηση τις κοκαΐνης.

Άλλωστε ο ίδιος διέμενε σε υπερπολυτελή βίλα στην Ίμπιζα τις Ισπανίας, ώστε να είναι κοντά στους χώρους υποδοχής του ναρκωτικού, το οποίο στη συνέχεια διαμοίραζε μέσω της ομάδας τους στις πιάτσες σε μεγάλες Πρωτεύουσες τις Ευρώπης. Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός πως ο αδελφός του Βανσέρι είναι αστυνομικός στο Βέλγιο και βέβαια ουδεμία σχέση είχαν μεταξύ τους.




Ο Βανσέρι δολοφονήθηκε στο Ν. Κόσμο το 2017 από τον “Τόνι” και τον “Βίνι”, δυο Αλβανούς που θεωρούνται εκτελεστές του Κολομβιανού καρτέλ και φέρεται να ελέγχονται από έναν άλλο Αλβανό, οποίος επίσης παίζει πια σημαντικό ρόλο στις επαφές με την Λατινική Αμερική.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος Αλβανός είναι ο άνθρωπος που συνελήφθη από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ως ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Βανσέρι. Η σύλληψη του έγινε την ώρα που περνούσε το τελωνείο στην Κακαβιά, προκειμένου να έλθει στην Αθήνα ώστε να γλεντήσει στα μπουζούκια, όπως είπε χαρακτηριστικά στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι διάσημος στην Αλβανία, καθώς θεωρείται “bon viver”, ενώ ο πατέρας του είναι ιδιοκτήτης ενός εκ των πλέον γνωστών κλαμπ των Τιράνων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ