Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν αντέχω, θα πεθάνω», το σπαρακτικό μήνυμα του άνδρα της νεκρής ιδιοκτήτριας της ταβέρνας στην Καλαμάτα

«Δεν αντέχω, Θέλω να πεθάνω». Με αυτά τα λόγια και σε κατάσταση σοκ, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, που είδε τους πυροσβέστες να ανασύρουν νεκρ...


«Δεν αντέχω, Θέλω να πεθάνω». Με αυτά τα λόγια και σε κατάσταση σοκ, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, που είδε τους πυροσβέστες να ανασύρουν νεκρή τη σύζυγο του μαζί με άλλες δύο γυναίκες μέσα από το λαμπαδιασμένο κατάστημα απαντάει στα κοντινά του πρόσωπα που σπεύδουν να σταθούν στο πλευρό του και να τον παρηγορήσουν.




Ο άνδρας που δεν τραβήχτηκε λεπτό μακριά από τις φλόγες προκειμένου να σώσει την αγαπημένη του γυναίκα έχει στο πλάι του τις δυο του κόρες, οι οποίες μένουν στην Αθήνα κι όταν πληροφορήθηκαν το γεγονός έσπευσαν στην Καλαμάτα.





Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση του και στην πυροσβεστική κατά την οποία περιέγραψε καρέ – καρέ τις αγωνιώδεις προσπάθειες του για να σώσει τη σύζυγο του και τις άλλες γυναίκες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός του καταστήματος.

«Πήγε η σύζυγος μου να αλλάξει τη φιάλη και πήρε φωτιά», είπε ο άτυχος άνδρας στη συνέχεια ανέφερε στους άνδρες του ανακριτικού τμήματος της πυροσβεστικής που άκουγαν με κομμένη την ανάσα: «Προσπάθησα να μπω στην κουζίνα αλλά δεν μπορούσα. Πήρα τη βαριοπούλα και προσπάθησα να ανοίξω τρύπα στον τοίχο».


Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια του, παρότι δεν κατάφερε να τρυπήσει τον τοίχο με την βαριοπούλα δεν σταμάτησε ούτε για ένα δευτερόλεπτο να προσπαθεί να εισβάλει στο φλεγόμενο χώρο.

Όμως δεν τα κατάφερε και λίγη ώρα αργότερα είδε τους πυροσβέστες να βγάζουν μέσα από αποτεφρωμένο χώρο νεκρή τη σύζυγο του κι άλλες δύο γυναίκες που εργάζονταν στο κατάστημα.