Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ Την απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο μέσα στο σπίτι της και τη λήστεψαν

Δύο νεαροί κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι μιας γυναίκας και την απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο και τους λήστεψαν – Εντοπίστηκαν άμεσα...



Δύο νεαροί κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι μιας γυναίκας και την απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο και τους λήστεψαν – Εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ




Τρία σπίτια στο Ρέθυμνο αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το ένα μετά το άλλο δυο νεαροί αλλοδαποί κακοποιοί, αλλά μόνο στο τρίτο κατάφεραν να εισβάλουν και βρέθηκαν αντιμέτωποι με την 67χρονη ένοικο, την οποία απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Οι δράστες ηλικίας 31 και 32 χρόνων άρπαξαν από την άτυχη γυναίκα μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 2.000 ευρώ και έφυγαν βιαστικά από το σπίτι, το πρωί του Σαββάτου. Όμως, αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς που ειδοποίησε το θύμα και εντοπίστηκαν άμεσα από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τους πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν τα κλοπιμαία και τα διαρρηκτικά εργαλεία τους.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν οι δυο αλλοδαποί, εξακριβώθηκε ότι είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν και άλλα δύο σπίτια και σε βάρος τους σχηματίστηκε για ληστεία και απόπειρες διακεκριμένων κλοπών, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές ή ληστείες.