Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σόου Καμμένου στη Βουλή: «Διαγράφω τον Παπαχριστόπουλο» – «Ίσως παραιτηθώ από βουλευτής το βράδυ»

Αφού ανακοίνωσε τη διαγραφή του Θ. Παπαχριστόπουλου από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, κατήγγειλε οργανωμένο σχέδιο «πραξικοπηματικής διάλυσης» της Κοινο...


Αφού ανακοίνωσε τη διαγραφή του Θ. Παπαχριστόπουλου από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, κατήγγειλε οργανωμένο σχέδιο «πραξικοπηματικής διάλυσης» της Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής.






Πλέον είναι αργά για τον Π. Καμμένο, αφού όταν μπορούσε δεν σταμάτησε την εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς!

«Ο κ. Βούτσης μαζί με τον πρωθυπουργό σχεδίασε την φίμωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων», κατήγγειλε εκ νέου ο κ. Καμμένος και συνέχισε: «Μετά την ομιλία μου και την κατάθεση της διαγραφής του κ. Παπαχριστόπουλου, αποφασίστηκε αυτό που δεν αποφασίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, να μην υπάρχουμε ως κοινοβουλευτικό κόμμα».

«Βάλαμε πλάτη τέσσερα χρόνια για να βγει η Ελλάδα από τα μνημόνια», είπε.




Κλιμακώνοντας την επίθεσή του κατά του πρωθυπουργού, τον κατηγόρησε πως «πήρατε το κεφάλι μου και το πήγατε βόλτα στον Ερντογάν», και έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο σε βάρος του από το Μέγαρο Μαξίμου: «Αυτός ο σχεδιασμός ξεκίνησε από την εποχή ταξιδιού μου στην Αμερική με πρωτοσέλιδα της ΕΦΣυν και της Αυγής που μίλαγαν για αποστασίες και μεταγραφές βουλευτών. Προανήγγειλαν συναλλαγές, βουλευτές έναντι της καρέκλας θα περάσουν από το ένα κόμμα στο άλλο και μάλιστα από το Κίνημα του εταίρου της κυβέρνησης στον άλλο! Χτύπησε το κουδούνι της wall street. Συγχαρητήρια κ. Πρωθυπουργέ το καταφέρατε! Και βλέπω και η ΝΔ γελάει εξάλλου σε κοινή γραμμή είστε στη πορεία της χώρας στο Μακεδονικό!»

«Πήρατε το κεφάλι μου και το κάνατε βόλτα στο Ερντογάν. Χειροκροτούν οι εφημερίδες, της Τουρκίας! Το επόμενο ταξίδι ίσως να είναι στη Μέρκελ με το κεφάλι των ΑΝΕΛ. Ελπίζω να μην υπάρχει και τρίτο ταξαίδι στο Νταβός όπως ο Ζάεφ με τον Σόρος», είπε στη συνέχεια ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

«Σε όλη μου τη διαδρομή ότι είχα να πω το έλεγα από το βήμα. Ούτε εκβίασα ούτε εκβιάστηκα! Και έλαχε στο τέλος της κοινοβουλευτικής μου ζωής να εκτελεστώ και να μου κοπεί το δικαίωμα να μιλάω από το βήμα. Έγκλημα που διαπράξατε κύριε πρωθυπουργέ και το οποίο ίσως όσον αφορά τον εαυτό μου αναλαμβάνω την ευθύνη αλλά για ΑΝΕΛ δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!

Αναφερόμενος στη διάλυση της ΚΟ που έρχεται έπειτα και από τη διαγραφή του κ. Παπαχριστόπουλου, υποστήριξε: «Τι φταίνε τα παιδιά αυτά και θα πρέπει να απομακρυνθούν αύριο και έδωσαν αγώνα για την κυβέρνηση! Τι φταίει η Εύα ο Βασίλης, ο Αντώνης να βρεθούν στο δρόμο. Τι φταίνε εκείνοι που σας πίστεψαν και ήταν στο Σ στη Κουμουνδούρου στις επιτυχίες της κυβέρνησης στη Βουλή».