Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καμμένος σε Τσίπρα: «Πήρες το κεφάλι μου και το πήγες βόλτα στον Ερντογάν»

Καμμένος: «Εκτελέστηκα και μου αφαιρέθηκε το δικαίωμα να μιλάω ως πρόεδρος στην Βουλή». «Καταργήσατε την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ με πραξικοπηματικ...


Καμμένος: «Εκτελέστηκα και μου αφαιρέθηκε το δικαίωμα να μιλάω ως πρόεδρος στην Βουλή». «Καταργήσατε την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ με πραξικοπηματικό τρόπο». Με ονομαστική ψηφοφορία (μετά τις 19:00) η κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης. Ο Πάνος Καμμένος έδωσε στη δημοσιότητα μήνυμα που αντάλλαξε με τον Νίκο Νικολόπουλο. Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις στο live blog του newsit.gr.




Στην ολομέλεια της Βουλής εισάγεται προς συζήτηση το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία που θα ακολουθήσει. Την Πέμπτη με θετική εισήγηση, από την πλειοψηφία της διαρκούς κοινοβουλευτικής επιτροπής Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, πήρε το δρόμο για την Ολομέλεια το σχέδιο νόμου «Κύρωση του Πρωτοκόλλου στη Συνθήκη του Βορείου Ατλαντικού για την Προσχώρηση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας».

"Από το ταξίδι μου στις ΗΠΑ με τα πρωτοσέλιδα της Αυγής και της ΕΦΣΥΝ προαναγγέλθηκε ότι θα υπάρξει αποστασία. Ότι βουλευτές θα περάσουν από το ένα κόμμα στο άλλο με ανταλλάγματα. Και μάλιστα από το κόμμα τυ εταίρου της κυβέρνησης στην κυβέρνηση. Συγχαρητήρια κύριε πρωθυπουργέ, το καταφέρατε. Και είστε σε κοινή γραμμή με τη ΝΔ.

Πήρατε και το κεφάλι μου και το πήγατε βόλτα στον Ερντογάν και γράφανε τα πρωτοσέλιδα ότι έφυγε το πρόβλημα από τη μέση. Το επόμενο ίσως να είναι στην Μέρκελ" είπε χαρακτηριστικά από το βήμα ο Πάνος Καμμένος...