Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κάργα ελληνόψυχος ο γιός του Σαράντου Καργάκου... Τυλιγμένος με την Μανιάτικη Σημαία «ΝΙΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ»

Οι φωτογραφίες είναι από το πρόσφατο (20/1) Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα: Ο ελληνόψυχος που είναι τυλιγμένος με την ιστορ...


Οι φωτογραφίες είναι από το πρόσφατο (20/1) Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα: Ο ελληνόψυχος που είναι τυλιγμένος με την ιστορική Σημαία της Μάνης είναι ο φιλόλογος Γιάννης Καργάκος, αγαπημένος γιός του αλησμόνητου «Δασκάλου του Γένους» Σαράντου Καργάκου.




Η σημαία γράφει «Νίκη ή Θάνατος» και «Τάν ή επί Τάς» και είναι η ίδια ακριβώς σημαία που τύλιξε το φέρετρο του πατέρα του πρίν λίγες ημέρες. Ο Γιάννης Καργάκος είναι φιλόλογος στην Μέση Εκπαίδευση και συμμετείχε σε όλα τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, μαζί με τους Μανιάτες συμπατριώτες του, γιατί πιστεύει ότι είναι μεγάλη τιμή (αλλά και μεγάλη ευθύνη) να γεννηθείς Λάκωνας.

Αν επισημαίνουμε το γεγονός ότι ο γιός του κάποτε αριστερού Καργάκου βγήκε κάργα ελληνόψυχος είναι γιατί πολλά παιδιά πατριωτικών οικογενειών με διάσημους δεξιούς γονείς βγήκαν αριστεροί και μπολσεβίκοι. Κλασικό παράδειγμα η κόρη του Παρασκευά Μπόλαρη, η γνωστή φωτογράφος Τατιάνα που είναι μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο γιός του υπουργού της Χούντας, Παναγιώτης Δημητράς, που βγήκε κορυφαίος αντιρατσιστής και μέγας διώκτης ημών των πατριωτών και τόσες άλλες περιπτώσεις που έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ο «Στόχος»… (Στην επάνω φωτογραφία δίπλα στον επίσης τεράστιο Γιώργο Δημακόγιαννη της «Αδούλωτης Μάνης»)