Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποια η σχέση του Σόρος με το ανθελληνικό και ανιστόρητο άρθρο του BBC; Γιατί η συγγραφέας του υπερασπίζει τον δισεκατομυριούχο επενδυτή;

Σάλος έχει προκληθεί από το δημοσίευμα του BBC το οποίο έκανε λόγο για «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα και οι αντιδράσεις είναι αλ...



Σάλος έχει προκληθεί από το δημοσίευμα του BBC το οποίο έκανε λόγο για «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα και οι αντιδράσεις είναι αλυσιδωτές..




Όπως αναφέραμε χθες, η συντάκτρια του επίμαχου ρεπορτάζ του BBC, είναι Ελληνίδα και έχει γεννηθεί στο Λονδίνο. Ονομάζεται Μαρία Μαργαρώνη και είναι κατά των συνόρων και των εθνών. Προφανώς είναι υπέρ του Διεθνιστικού κινήματος.

Στο τι πιστεύει ο καθένας, φυσικά και είναι δικαίωμά του. Εκείνο όμως που μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ότι η κ. Μαργαρώνη, όπως αποκαλύψαμε χθες, στο twitter της υπερασπίζει τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος…

Δείτε παρακάτω δύο σχετικές αναρτήσεις της:



Πού αποσκοπούσε λοιπόν το δημοσίευμα της κ. Μαργαρώνη για τη «Μακεδονική μειονότητα» στη χώρα μας; Ποιος είναι ο λόγος μία Ελληνίδα να γράψει κατά της χώρας της και μάλιστα για ένα τόσο καυτό ζήτημα που έχει διχάσει τους Έλληνες;

Ως γνωστόν, ο Σόρος είναι το μεγάλο «αφεντικό» των Σκοπίων και στα σχέδιά του βρίσκεται ο διαμελισμός της Ελλάδας και ο σφετερισμός της πολιτιστικής κληρονομιάς μας.




Το να γράφει λοιπόν κάποιος ένα άρθρο, μάλιστα εντελώς ανιστόρητο, που αναφέρει ότι υπάρχει «Μακεδονική μειονότητα» στη χώρα μας και παράλληλα να υπερασπίζει δημοσίως τον Σόρος, μπορεί να αποτελεί τυχαίο γεγονός;

Ο Σόρος ήταν από τους πρώτους που αναγνώρισε τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία» και το ίδρυμα του εξέδωσε το προπαγανδιστικό περιοδικό «Macedonian Times».

Οι Παμμακεδονικές ενώσεις καταγγέλλουν ότι έδινε χρήματα στους Σκοπιανούς και κάτω από το τραπέζι για να κάνουν προπαγάνδα διεθνώς. Οι καταγγελίες λένε ότι μέσω του ιδρύματος Open Society ο Σόρος χρηματοδοτεί την αυτοαποκαλούμενη «Ενωμένη Μακεδονική Διασπορά» του Τζόρτζ Ατανασόφσκι και το «Διεθνές Συμβούλιο των “Μακεδόνων”» του Τοντόρ Πέτροφ. Τα κεφάλαια σύμφωνα με τις καταγγελίες φτάνουν έτσι και στα Σκόπια, σε εθνικιστές όπως το VMRO και σε οργανώσεις στην Ελλάδα, όπως το «Ουράνιο Τόξο».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Jason Miko, ένας Ουγγρικής καταγωγής Αμερικανός δημοσιογράφος και λομπίστας, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος των οργανώσεων που χρηματοδοτεί ο Τ.Σόρος, έχει προειδοποιήσει τη σημερινή ελληνική πολιτική ελίτ για το τι θα φέρει η Συμφωνία των Πρεσπών, με τα εξής εφιαλτικά σενάρια:

«η ονομασία της ΠΓΔΜ μετά την απόσυρση από την εξουσία του Ζάεφ θα παραμείνει σκέτο «Δημοκρατία της Μακεδονίας για πάντα».

«Σε κάποιο σημείο στο μέλλον, ο Ζόραν Ζάεφ δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».

«Σε ένα σημείο στο μέλλον, ο Ali Ahmeti (ηγέτης των Αλβανικών κομμάτων) θα έχει πεθάνει. Σε κάποιο σημείο στο μέλλον, όλοι οι σημερινοί ηγέτες της «Μακεδονίας» δεν θα είναι πλέον παρόντες.

Οι εκλεγμένοι και διορισμένοι πολιτικοί, οι ηγέτες και οι γραφειοκράτες που τώρα πηγαινοέρχονται για την συμφωνία των Πρεσπών θα φύγουν από την πολιτική σκηνή. Η δύναμη και η επιρροή τους ως συνήθως θα «αποχωρήσει» μαζί τους.

Θα έρθουν άλλοι στη θέση τους και τότε το όνομά θα επανέλθει το ίδιο: «Μακεδονία».

Το όνομα του λαού θα είναι «Μακεδόνες», οι οποίοι είναι μια ξεχωριστή εθνοτική ομάδα και έθνος, και θα παραμείνει πάντα το ίδιο και αυτό ισχύει και για τους «Μακεδόνες» που ζουν στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο.




Η γλώσσα των Μακεδόνων (θα ομιλείται όχι μόνο σε ολόκληρη την γεωγραφική περιοχή της «Μακεδονίας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο όπου ζουν «Μακεδόνες»), διότι είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του «μακεδονικού λαού» που ενώνει όλους όσους ζουν στη χώρα αυτή και θα παραμείνει αμετάβλητη.

Καμία συμφωνία, ανεξάρτητα από το πόσο σύντομη ή μακρά είναι, γραμμένη σε οποιαδήποτε γλώσσα, δεν θα διαγράψει αυτό το γεγονός, αρκεί να υπάρχει «Μακεδονία και μακεδονικός λαός».

«Όσο για την «Μακεδονία» και τον λαό της, θα παραμείνει η ανεξάρτητη «Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία», που έχει πλούσια παράδοση και ιστορία για να υμνήσει την Αγία Γραφή και να τιμήσει το όνομα του Ιησού Χριστού, καλώντας όλους τους πιστούς της (Ελλάδα, Βουλγαρία, Αλβανία) να διατηρήσουν τη σχέση τους με τον Κύριο τον Θεό, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα.

Θα παραμείνουν τα «Μακεδονικά» τραγούδια και μουσική από το παρελθόν, και θα εξακολουθούν να τραγουδιούνται, ως χαρακτηριστικά μοναδικής, δημιουργικής υπέροχης λαϊκής παράδοσης, όπως είναι η «Μακεδονική» λογοτεχνία και η ποίηση.

Θα παραμείνει η «μακεδονική» ιστορία, η οποία είχε, και συνεχίζει να έχει πάντα μια ιδιαίτερη γεωγραφία, η οποία περιλαμβάνει τη Δημοκρατία της «Μακεδονίας» και τους Μακεδόνες σε διάφορες χώρες όπου έζησαν και ζουν ακόμη. Η ιστορία των «Μακεδόνων» θα παραμείνει για πάντα.

Το ίδιο θα ισχύει για τον «Μακεδονικό» πολιτισμό, τα «Μακεδονικά» έθιμα, τα τρόφιμα και τα ποτά που είναι χαρακτηριστικά της χώρας των «Μακεδόνων» τις καλές τέχνες, και τον αθλητισμό της «Μακεδονίας».

Σε όλη την ιστορία υπάρχει μια αλήθεια: οι κακές συμβάσεις, ειδικά όταν υπογράφονται με εξαναγκασμό, δεν διαρκούν πολύ.

Θα ακυρωθούν στην πράξη, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και θα πεταχτούν στο κάλαθο της ιστορίας. Αυτό θα συμβεί με αυτή τη συμφωνία των Πρεσπών. Όποιος αγαπά τη «Μακεδονία» θα πετάξει την συμφωνία αυτή στην χωματερή.

Η συμμετοχή σε συνασπισμούς, όπως το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα φέρει νόημα στη ζωή σας, δεν θα φέρει όμως την ειρήνη, την ευημερία και την ασφάλεια. Η ειρήνη, η ευημερία και η ασφάλεια της «Μακεδονίας και των Μακεδόνων» εξαρτάται από τον «μακεδονικό» λαό.

Για να διασφαλιστεί αυτό, θα χρειαστεί πολλή δουλειά, επιμονή, αποφασιστικότητα, δύναμη και θέληση», καταλήγει ο Jason Miko.»…