Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λίστα αναμονής 50 ασθενών με εποχική γρίπη για να μπουν στη ΜΕΘ - Για εγκληματική ολιγωρία κάνει λόγο ο ΙΣΑ

Λόγο για εγκληματική ολιγωρία κάνει ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης με αφορμή τα νέα δεδομένα για την εποχική γρίπη και την αναμονή πο...


Λόγο για εγκληματική ολιγωρία κάνει ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης με αφορμή τα νέα δεδομένα για την εποχική γρίπη και την αναμονή που υπάρχει για τους ασθενείς στη ΜΕΘ. Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, ενημερώθηκε από το διευθυντή της ΜΕΘ κ.Γιαννη Αλαμάνο, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους συνεχάρη για την προσπάθεια που κάνουν να στηρίξουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας ,σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.




Αναφέρθηκε επίσης ,στις ενέργειες που έχει κάνει ο ΙΣΑ ,για τη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. Ειδικότερα ο κ. Πατούλης, τόνισε τα εξής: «Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ,έχει διαχρονικά καταγγείλει την εγκληματική ολιγωρία της πολιτείας, να στελεχώσει τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω της έξαρσης της γρίπης, η λίστα αναμονής, για εισαγωγή σε ΜΕΘ, ξεπερνάει τους πενήντα ασθενείς, από τους οποίους βρίσκουν κρεβάτι καθημερινά λιγότεροι από πέντε. Ο ΙΣΑ έχει καταθέσει αναφορά προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για τη τραγική καθυστέρηση στη στελέχωση των ΜΕΘ που έχει αποτέλεσμα να χάνονται ανθρώπινες ζωές»