Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παρίσι: Τους έκαψε ζωντανούς! Συνελήφθη γυναίκα για εμπρησμό – Φόβοι και για άλλα θύματα εκτός από 10 που έχουν ήδη ανακοινωθεί...

Στους 10 έφτασαν οι νεκροί από πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυώροφη πολυκατοικία του Παρισιού τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη και σε περίπ...


Στους 10 έφτασαν οι νεκροί από πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυώροφη πολυκατοικία του Παρισιού τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη και σε περίπου 30 οι τραυματίες, σύμφωνα με την γαλλική πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ η εισαγγελία της γαλλικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε ότι μία κάτοικος του κτιρίου συνελήφθη και τέθηκε προσωρινά υπό κράτηση.




Μια κανονική πύρινη κόλαση. Και πιθανότατα μια γυναίκα έβαλε επίτηδες φωτιά με αποτέλεσμα οι νεκροί να έχουν φτάσει τους οκτώ και να υπάρχουν φόβοι για εγκλωβισμένους στους πάνω ορόφους του κτιρίου. Ο προσωρινός απολογισμός αυξάνεται συνεχώς. Έχει φτάσει πλέον τους εννέα νεκρούς αλλά δεν αποκλείεται να αυξηθεί κι άλλο.

«Ένα άτομο συνελήφθη, πρόκειται για μία γυναίκα, και αυτή έχει τεθεί προσωρινά υπό κράτηση», δήλωσε ο εισαγγελέας του Παρισιού Ρεμί Ετζ, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για «κάτοικο» του κτιρίου. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι άρχισε έρευνα για «εκούσια καταστροφή με εμπρησμό που προκάλεσε θανάτους» και ότι αυτή ανατέθηκε στην υπηρεσία δίωξης κοινού εγκλήματος.

«Η γυναίκα αυτή συνελήφθη στον δρόμο αμέσως μετά την πυρκαγιά. Κρατείται», δήλωσε ο εισαγγελέας προσθέτοντας ότι είχε «ψυχιατρικό ιστορικό».