Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με sms συνομιλούν δυο μέρες Τσίπρας - Καμμένος

parapolitikaΣε οριακό σημείο βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Άμυνας Πανό Καμμένο, με τους δυο άνδρ...


parapolitikaΣε οριακό σημείο βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Άμυνας Πανό Καμμένο, με τους δυο άνδρες να έχουν αποφύγει την απευθείας επικοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την στιγμή που προέκυψε το θέμα με το μυστικό ραντεβού του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστοπουλου με τον πρωθυπουργού, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του κ. Τσίπρα, πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας, έχουν ανταλλάξει αρκετά sms.




Μάλιστα ο κ. Καμμενος δείχνει να έχει ενοχληθεί από την συμπεριφορά του συγκυβερνήτη του, αφού θεωρεί ότι έχει αθετήσει την συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ των δυο ανδρών.

Από το περιβάλλον του προέδρου των ΑΝΕΛ προεξοφλούν εξελίξεις εντός της βδομάδας που μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και στην αποχώρηση του συγκυβερνώντος κόμματος από την κυβερνητική συμμαχία.

Με δεδομένη την στάση Καμμένου, ο κ. Τσιπρας έχει εξουσιοδοτήσει τις τελευταίες ώρες δυο υπουργούς που διατηρούν καλές σχέσεις με τον υπουργό άμυνας, προκειμένου να τον πείσουν να μην διαρρήξει οριστικά τις σχέσεις του με την κυβέρνηση.

Σε ρόλο μεσολαβητή βρίσκονται ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχαλης Καλογηρου και ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολακης, οι οποίοι μέχρι στιγμης δεν έχουν καταφέρει να πείσουν τον κ. Καμμένο να μην υλοποιήσει την απειλή του.

Πάντως το γεγονός ότι οι κύριοι Τσιπρας και Καμμενος συνομιλούν μόνο με sms δείχνει πολύ περισσότερα απ αυτά που μέχρι στιγμής έχουν δει το φως της δημοσιότητας.