Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανεμπόδιστη ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ: Ό,τι έκανε η Τουρκία στην Κύπρο, το αντιγράφει στο Αφρίν-Συρία (Ρωσία και ΗΠΑ παρατηρούν)

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που η Τουρκία κατέκτησε το Άφριν στην Συρία. Ενώ πάνε 45 χρόνια από τότε που κατέκτησε την Κύπρο. Στο Άφριν μπή...


Πέρασε ένας χρόνος από τότε που η Τουρκία κατέκτησε το Άφριν στην Συρία. Ενώ πάνε 45 χρόνια από τότε που κατέκτησε την Κύπρο. Στο Άφριν μπήκε με την άδεια της Ρωσίας και χωρίς να φέρει ένσταση η Αμερική. Η δε κατοχή της Κύπρου έγινε με την άδεια και των δυο τους. Δεν ήταν εγγυήτρια της Συρίας, ενώ ήταν εγγυήτρια της Κύπρου.




Του Σενέρ Λεβέντ
ΠΗΓΗ: HELLAS JOURNAL, ΑΠΟΨΕΙΣ


Στην Κύπρο υπήρχε μια τουρκοκυπριακή κοινότητα που της απηύθυνε έκκληση για χρόνια λέγοντας «έλα σώσε μας». Στο δε Άφριν κανείς δεν της απηύθυνε έκκληση λέγοντας «έλα σώσε μας». Στην Κύπρο έτυχε υποδοχής με ενθουσιασμό από τους Τουρκοκύπριους. Στο δε Άφριν όλοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και έφυγαν για να σωθούν.




Στην κατεχόμενη περιοχή της Κύπρου εορτάζεται ως εθνική γιορτή η 20η Ιουλίου κάθε χρόνο. Στο δε Άφριν κανείς δεν γιόρτασε την 20η Ιανουαρίου που ήταν η επέτειος της εισβολής. Η Τουρκία θεωρεί ότι έχει προσθέσει το Άφριν στα εδάφη της πλέον. Θεωρεί δική της την μισή Κύπρο. Ο κόσμος δεν βγάζει άχνα για την κατοχή της Τουρκίας στο Άφριν. Δεν βγάζει άχνα και για την κατοχή της Κύπρου εδώ και 45 χρόνια!

Ό,τι έκανε στην Κύπρο η Τουρκία, το κάνει τώρα και στο Άφριν. Μαζεύει λάφυρα. Ο μεγαλύτερος πλούτος του Άφριν είναι οι ελιές. Μαζεύτηκαν πολλοί τόνοι ελιών και πωλούνται μέσω Τουρκίας στην Ευρώπη τόσο ως ελιές όσο και ως ελαιόλαδο. Μάλιστα έρχονται και σε εμάς στην Κύπρο. Τι τρομερή ειρωνεία! Πώληση από την μια κατεχόμενη περιοχή στην άλλη!

Όπως συμβαίνει στην Κύπρο, υπάρχουν και εκεί υπηρέτες μαριονέτες του κατακτητή. Διορίζει κυβερνήτες. Κτίζει τζαμιά. Κτίζει σχολεία που δίδουν βαρύτητα στην θεολογία. Φτιάχνει ακόμα και νοσοκομεία, ταχυδρομεία και δρόμους για να δείξει ότι είναι μόνιμη η παρουσία της εκεί.



Κατέσχεσε τις περιουσίες που κενώθηκαν από τον ντόπιο πληθυσμό και τις διανέμει σε πληθυσμό που μετέφερε από αλλού. Όπως έκανε στην Κύπρο, αλλοίωσε και τον πληθυσμό του Άφριν στον οποίο υπερίσχυαν οι Κούρδοι… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: https://hellasjournal.com/2019/01/i-kypros-to-afrin-kai-oi-petres-tis-ntamas-rosia-kai-ipa-den-lene-stin-toyrkia-na-fygei/