Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καταγγελία: Ο επιστημονικός συνεργάτης του Καμμένου και τ. Γραμματέας των ΑΝΕΛ χλευάζει Ορθοδοξία, Μακεδονία και Βόρειο Ήπειρο...

Σε δημόσια καταγγελία προχώρησαν η Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και η Ομοσπονδία Πατριωτικών και Ορθόδοξων Σωματείω...


Σε δημόσια καταγγελία προχώρησαν η Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και η Ομοσπονδία Πατριωτικών και Ορθόδοξων Σωματείων για τον Γιάννη Μοίρα επιστημονικό συνεργάτη του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Συγκεκριμένα δημοσιοποίησαν ανάρτηση του Γιάννη Μοίρα στην προσωπική του σελίδα στο facebook όπου χλευάζει τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια ως φασίστες ακροδεξιούς και γραφικούς. Στην γελοιογραφία που ανάρτησε χλευάζει το ράσο και τον μοναχισμό, την εικόνα της Παναγίας ενώ περιπαίζει τους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες γιατί έχουν αλυτρωτικές θέσεις απέναντι σε Σκοπιανούς και Αλβανούς.




Προχωρά περαιτέρω στην αθλιότητα ζητώντας από τους Μακεδόνες να διεκδικήσουν και τις Ινδίες, χλευάζοντας ακόμη και τον Μέγα Αλέξανδρο και την Μακεδονική Ιστορία. Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Μοίρας διατέλεσε Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων την περίοδο 2014-2016 και γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού μέχρι πριν δυο μήνες.

Επαγγελματικά διατηρεί την θέση του επιστημονικού συνεργάτη του Προέδρου των ΑΝΕΛ επί σειρά ετών και λαμβάνει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι τοποθετείτε καθ’ αυτό τον τρόπο από την πρώτη μέρα που τέθηκε η συμφωνία των Πρεσπών στο τραπέζι και ο Μακεδονομάχος πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον διατηρεί στο προσωπικό του επιτελείο.

Είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει κατηγορηθεί στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ για πολιτικές σχέσεις με κύκλους που απεργάζονται τα εθνικά συμφέροντα και έχουν αναφορά στο δόγμα Χένρυ Κίσινγκερ. Άλλωστε κυκλοφορεί και σχετική φωτογραφία του Γιάννη Μοίρα από το παρελθόν με τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρυ Κίσινγκερ και γνωστό εμπνευστή και υποκινητή ανθελληνικών σχεδιασμών στην περιοχή.

Η Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και η Ομοσπονδία Πατριωτικών και Ορθόδοξων Σωματείων καταγγέλλουν για διπροσωπία τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα που ψαρεύει σε θολά νερά, ενώ οδήγησε με την στάση του την κυβέρνηση στις Πρέσπες ανοίγοντας το δρόμο με την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Υπουργό Νίκο Κοτζιά.