Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προσαγωγές πατριωτών στο Σύνταγμα – Τους οδήγησαν στην Κρατική Ασφάλεια! – Στην πυρά η σημαία των Σκοπιανών

Νέα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών σε εξέλιξη κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. ασφαλείας. ...


Νέα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών σε εξέλιξη κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

ασφαλείας.



Στην προληπτική προσαγωγή διαδηλωτών που επρόκειτο να μεταβούν στο Σύνταγμα προχώρησαν αστυνομικοί γύρω στις 8 το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσαχθέντες, για τους οποίους δεν υπάρχει ακόμη ακριβής αριθμός, οδηγήθηκαν στην Κρατική σφάλεια για εξέταση.




Οι προσαγωγές έγιναν περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, αλλά και από του Γουδή, όταν αποβιβάστηκαν απο λεωφορεία που ήρθαν στην Αθήνα από διάφορα σημεία της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί πως από νωρίς το πρωί, είχε ζητηθεί από άνδρες της τροχαίας και της Αμέσου Δράσεως, να ρωτούν τους οδηγούς των λεωφορείων στα διόδια της Ελευσίνας, απο πού έρχονται και που αναμένεται να κινηθούν μόλις μπουν στην Αθήνα.

Στο Σύνταγμα πραγματοποιείται αυτή την ώρα η συγκέντρωση που διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Λίγο πριν από τις 8, οι συγκεντρωμένοι καταλαμβάνουν το χώρο επί της οδού Αμαλίας. Δεν έχουν προγραμματιστεί ομιλίες, ωστόσο υπάρχει εξέδρα.

Το συλλαλητήριο εξελίσσεται προς το παρόν χωρίς απρόοπτα, πέραν από κάποια συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ενώ έχουν αναρτηθεί πανό υπέρ του δημοψηφίσματος για την ονομασία και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Ταυτόχρονα, έξω από την Βουλή, πολίτες έβγαλαν μια σημαία των Σκοπίων, την οποία αφού έσκισαν στην συνέχεια την έκαψαν.