Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συμφωνία των Πρεσπών... Αυτη είναι η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που ετοιμάζεται να παραδώσει την Μακεδονία στους Σλάβους!

Εκτός εξαιρετικού απροόπτου, στην ονομαστική ψηφοφορία που αναμένεται να γίνει αργά τη νύκτα στη Βουλή όταν θα έχει ολοκληρωθεί η διήμερ...


Εκτός εξαιρετικού απροόπτου, στην ονομαστική ψηφοφορία που αναμένεται να γίνει αργά τη νύκτα στη Βουλή όταν θα έχει ολοκληρωθεί η διήμερη συζήτηση, η Συμφωνία αναμένεται να γίνει δεκτή από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.




Θα συγκεντρώσει, με βάση τους υπολογισμούς, μεταξύ 152 και 154 «ναι». Κι αυτό καθώς στους 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα προστεθούν οι αποσκιρτήσαντες από τους ΑΝΕΛ -Έλενα Κουντουρά, Βασίλης Κόκκαλης και Θανάσης Παπαχριστόπουλος-, καθώς και η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα και ο Σπύρος Δανέλλης που έδωσαν την προηγούμενη εβδομάδα ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, όπως και όσοι από το διαλυθέν Ποτάμι ακολουθούν τη γραμμή του Σταύρου Θεοδωράκη και συγκεκριμένα πλην ίδιου του αρχηγού του κόμματος οι Γιώργος Μαυρωτάς και Σπύρος Λυκούδης.

Υπό αυτές τις συνθήκες, στην αξιωματική αντιπολίτευση έκριναν ότι δεν υπάρχει λόγος για να καταθέσουν νέα πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «ζύγισε» τα υπέρ και κατά μιας τέτοιας πρωτοβουλίας και εν τέλει εκτίμησε ότι δεν παρίσταται ανάγκη για να προχωρήσει στην κατάθεση σχετικής πρότασης.