Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατά φαντασίαν επεισόδιο με τον Θεοδωράκη - Εμείς κυράτσες δεν είμαστε λέει ο Γρηγόρης Ψαριανός

Για «κατά φαντασίαν επεισόδιο» με τον Σταύρο Θεοδωράκη κάνει λόγο σε ανάρτησή στο προφίλ του στο Facebook ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γρηγόρης...


Για «κατά φαντασίαν επεισόδιο» με τον Σταύρο Θεοδωράκη κάνει λόγο σε ανάρτησή στο προφίλ του στο Facebook ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός.





Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Ακολουθούν δημοσιεύματα πάνω σε ένα κατά φαντασίαν επεισόδιο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο κ. Ψαριανός και συμπληρώνει: «Πρόκειται απλώς για έναν έντονο πράγματι διαξιφισμό στο διάδρομο, ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Γρηγόρη Ψαριανό, σε σχέση με κάποια πράγματα αβάσιμα που είπε λίγο νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης στην ομιλία του. Δεν υπήρξαν ούτε βρισίδια, ούτε απειλές κλπ.Τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις και περίεργα δημοσιεύματα».

«Επειδή πολλοί διψάνε για ξεμαλλιάσματα στις γειτονιές από κυράτσες που ουρλιάζουν, τούς παραπέμπουμε στις παλιές ασπρόμαυρες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Εμείς κυράτσες δεν είμαστε», υποστήριξε ακόμη ο κ. Ψαριανός.