Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίαια επεισόδια στον ΧΥΤΑ Μαραθώνα – Πετροπόλεμος, ζημιές και τραυματισμοί

eleftherostyposΣτο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις -μεταξύ των οποίων και δυνάμεις της ΟΠΚΕ- εντός και εκτός του ΧΥΤΑ Επ...


eleftherostyposΣτο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις -μεταξύ των οποίων και δυνάμεις της ΟΠΚΕ- εντός και εκτός του ΧΥΤΑ



Επεισόδια σημειώθηκαν στο ΧΥΤΑ Μαραθώνα το βράδυ της Τρίτης, με πολίτες που διαμαρτύρονται κατά της λειτουργίας του έργου, κι ενώ εδώ και δύο 24ωρα έχουν ξεκινήσει – για πρώτη φορά – δοκιμαστικές ρίψεις απορριμμάτων.


Την ίδια στιγμή όπως αναφέρει το bloko. gr χρειάστηκε να γίνει επιχείρηση της αστυνομίας για τον απεγκλωβισμό από τον ΧΥΤΑ Γραμματικού αστυνομικών δυνάμεων και για μεταφορά σε νοσοκομείο ενός τραυματισμένου αστυνομικού.

Η συγκεκριμένη δύναμη είχε σταλεί προκειμένου να απελευθερώσει τη διέλευση φορτηγών απορριμματοφόρων από και προς τον ΧΥΤΑ πλην όμως όπως σημειώνεται υπήρξε μαζική κινητοποίηση κατοίκων που με δικά τους φορτηγάκια και άλλα μέσα έστησαν οδοφράγματα και από τις πλαγιές άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις.