Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ...!!! Κατερίνη: Εχουν ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ στα Κρατητήρια ενώ τους απαγορεύουν να δούν τους γονείς τους...!!!

Οι ανήλικοι πέρασαν όλη τη νύχτα στο αυτόφωρο, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή έχει απαγορευθεί η οποιαδήποτε επικοινωνία τους με τους γονείς τ...


Οι ανήλικοι πέρασαν όλη τη νύχτα στο αυτόφωρο, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή έχει απαγορευθεί η οποιαδήποτε επικοινωνία τους με τους γονείς τους




Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μεταξύ των συλληφθέντων για τα χθεσινά επεισόδια στην πόλη της Κατερίνης στα πλαίσια του συλλαλητηρίου για τη συμφωνία των Πρεσπών, βρίσκονται και ανήλικα παιδιά, τα οποία μάλιστα πέρασαν όλη τη νύχτα στο αυτόφωρο, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή έχει απαγορευθεί η οποιαδήποτε επικοινωνία τους με τους γονείς τους!

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με το συνήγορο υπεράσπισης ενός από τους συλληφθέντες ανήλικους, κύριο Ανδρέα Ταγαράκη, μας τόνισε ότι σύμφωνα με την δικονομία είναι απαράδεκτη η κράτηση των ανήλικων, αφού αυτοί δεν δικάζονται με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Μάλιστα, σημείωσε ότι ήδη θα έπρεπε η εισαγγελέας Κατερίνης από χθες το βράδυ να έχει διατάξει να αφεθούν ελεύθεροι και να οδηγηθούν σε ρητή δικάσιμο, και να μην υποβάλλονται ανήλικα παιδιά στην βάσανο του αυτοφώρου.

Έως αυτή την ώρα η ασφάλεια Κατερίνης δεν έχει προσαγει τους ανήλικους συλληφθέντες ενώπιον του εισαγγελέα Κατερίνης, όπως οφείλει αμελλητί να κάνει, με το πρόσχημα ότι «δεν έχει ολοκληρωθεί η δικογραφία», ενώ και η επικοινωνία των συνηγόρων με την εισαγγελέα Κατερίνης δεν είναι εφικτή αφού δε βρίσκεται στο γραφείο της.