Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ... Βουλή - Μπάχαλο με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών - Σενάρια ακόμα και για μετάθεση της ψηφοφορίας!

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το πότε θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και πότε θα ξεκινήσει η ψηφοφορία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρε...


Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το πότε θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και πότε θα ξεκινήσει η ψηφοφορία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, στην οποία η κυβέρνηση περιμένει 153 "ναι", αφού υπολογίζει στις θετικές ψήφους του Σπύρου Λυκούδη, του Θανάση Θεοχαρόπουλου και της Κατερίνας Παπακώστα. Η τελευταία δεν άνοιξε τα χαρτιά της αλλά θεωρείται ότι θα υπερψηφίσει.

Εκείνο, όμως, που προκαλεί εντύπωση είναι το ότι κανείς δεν μπορεί να πει ακόμα με σιγουριά τι θα γίνει με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών. Το ένα σενάριο λέει ότι θα γίνουν σήμερα οι ομιλίες και θα ξεκινήσουν από νωρίς το απόγευμα. Ένα δεύτερο σενάριο, όμως, λέει ότι δεν αποκλείεται να μετατεθούν ΑΥΡΙΟ οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών. Αν γίνει αυτό, τότε, μοιραία, θα μετατεθεί για αύριο και η ψηφοφορία!