Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Δήμος της ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ Αδριανούπολης έκανε μήνυση κατά της Ελλάδος και ζητάει να επιστραφεί ο... φορτωτής...!!

O δήμος Αδριανούπολης υπέβαλλε μήνυση κατά της Ελλάδας, ζητώντας να του επιστραφεί ο φορτωτής που χρησιμοποιούσε ο χειριστής Μουσά Αλερί...


O δήμος Αδριανούπολης υπέβαλλε μήνυση κατά της Ελλάδας, ζητώντας να του επιστραφεί ο φορτωτής που χρησιμοποιούσε ο χειριστής Μουσά Αλερίκ, ο οποίος είχε συλληφθεί όταν από την μεριά του Παζάρκουλέ πέρασε στην πλευρά της Ελλάδας, ενώ αργότερα είχε αφεθεί ελεύθερος.




Ο δήμος Αδριανούπολης υπέβαλλε μήνυση σε εφετείο της Ελλάδας ζητώντας να του επιστραφεί ο φορτωτής
…………….
Η εκδίκαση της υπόθεσης με την οποία ο δήμος Αδριανούπολης ζητά να του επιστραφεί ο φορτωτής που κατασχέθηκε, θα εκδικαστεί στις 8 Ιανουαρίου.
¨Σώσαμε τον άνθρωπο αλλά έμεινε ο φορτωτής¨
Ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Σελτσούκ Τσακίρ, ανέφερε πως στο δημοτικό συμβούλιο που έκαναν τον Ιανουάριο ζήτησαν τον φορτωτή που δεν τους έχει δοθεί ακόμη από την Ελλάδα.

Ο Τσακίρ ανέφερε πως περιμένουν το αποτέλεσμα της δίκης που θα γίνει στην Ορεστιάδα και είπε: ¨Ξέρετε συνέβη το γνωστό περιστατικό. Με την δικαιολογία πως παραβίασε τα σύνορα, κρατήθηκαν ο χειριστής του μηχανήματος και ο φορτωτής. Ο εξ Αδριανουπόλεως δικηγόρος μας Χουσείν Σιραγκεζέν που γνωρίζει καλά ελληνικά, εκπροσώπησε τότε τον δήμο μας παντού και βοήθησε. Σώσαμε τον άνθρωπο αλλά έμεινε ο φορτωτής. Αυτή τη φορά θα πάει για να πάρει τον φορτωτή¨.

Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ως μάρτυρες στο δικαστήριο θα μετάσχουν ο Αιχάν Οζέρ-αντιπρόεδρος της Διεύθυνσης Υδάτων και Αποχέτευσης και ο τεχνικός οχημάτων Χασάν Σαχίν.http://tourkikanea.gr