Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΣ: Τα συγχαρητήρια του Σόρος στον Ζάεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Συνάντηση με τον Αμερικανο-ούγγρο δισεκατομμυριούχο, επενδυτή και "φιλάνθρωπο", Τζορτζ Σόρος, είχε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζό...


Συνάντηση με τον Αμερικανο-ούγγρο δισεκατομμυριούχο, επενδυτή και "φιλάνθρωπο", Τζορτζ Σόρος, είχε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, σύμφωνα με το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων "Mia".




Ο Τζορτζ Σόρος έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Ζόραν Ζάεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών για την ονομασία των Σκοπίων, σύμφωνα με το δημοσίευμα.Ακόμα, στη συνάντηση αναφέρθηκε και ο ίδιος ο Ζόραν Ζάεφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.




Οι δυο τους αντάλλαξαν ιδέες για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και του Open Society του μεγαλοεπενδυτή, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.

«Η ένταξη της “Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ και η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολογήθηκαν ως βασικά βήματα που παρέχουν σταθερότητα και ασφάλεια για τη χώρα και την περιοχή, ανοίγοντας την πόρτα για νέες ξένες επενδύσεις, για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών», αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης των Σκοπίων.