Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ: ΓΕΜΙΣΕ Η ΓΑΔΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ! ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΓΑΝΕ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΩΡΕΣ...!

Αδιακρίτως ξεκίνησαν από νωρίς τις προσαγωγές τα ανδρείκελα του Τσίπρα και του καθεστώτος που έχει στήσει για να ξεπουλήσει ανενόχλητος ...


Αδιακρίτως ξεκίνησαν από νωρίς τις προσαγωγές τα ανδρείκελα του Τσίπρα και του καθεστώτος που έχει στήσει για να ξεπουλήσει ανενόχλητος την Πατρίδα.




Μέχρι αργά το βράδυ δεκάδες Έλληνες που αντιστέκονται βρίσκονται στη ΓΑΔΑ για... εξακρίβωση στοιχείων, σε μια ύστατη προσπάθεια να καμφθεί η αντίσταση των Ελλήνων, που ηρωικά στέκονται όρθιοι απέναντι στην τρομοκρατία και τα χημικά της "πρώτη φορά αριστερά".

Ανάμεσά τους και Θεσσαλονικείς τους οποίους με συνοδεία τους πήραν από τα διόδια με τα πούλμαν, τους πήγαν σε πάρκινγκ και άρχισαν να μαζεύουν κόσμο για... εξακρίβωση χωρίς κανέναν λόγο.

Τους ταλαιπωρούσαν όλο το απόγευμα και το βράδυ, μόνο και μόνο για να μην τους επιτρέψουν να δώσουν το παρών στην χθεσινή συγκέντρωση και τους είχουν αφήσει νηστικούς και χωρίς νερό!

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί τους, οι... αρμόδιοι εκεί στον 7ο όροφο τους είπαν ότι δεν έπρεπε να γίνει έτσι η διαδικασία και να ταλαιπωρηθούν!

Νομίζουν ότι με αυτή την παραδοχή και ζητώντας μια συγνώμη οι Έλληνες θα ξεχάσουν το αίσχος και την προδοσία. Ας ξέρουν πως όλοι θα πληρώσουν την ώρα που πρέπει, αναλόγως των πράξεών τους.