Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τον έπιασαν για κτηνοβασία, αλλά εκείνος είπε ότι το έκανε «με την άδεια της κατσίκας»

Οι αρχές του Μτσίντζι, στο Μαλάουι, προχώρησαν στη σύλληψη ενός νεαρού άνδρα ο οποίος κατηγορείται για κτηνοβασία. Ο 21χρονος Ken...


Οι αρχές του Μτσίντζι, στο Μαλάουι, προχώρησαν στη σύλληψη ενός νεαρού άνδρα ο οποίος κατηγορείται για κτηνοβασία.




Ο 21χρονος Kennedy Kambani πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να ερωτοτροπεί με την κατσίκα του γείτονα και όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν τους είπε πως το έκανε αφού πρώτα είχε πάρει την άδεια του ζωντανού!

Η κατσίκα ήταν μέλος ενός κοπαδιού που βοσκούσε σε μια έκταση στα περίχωρα της πόλης. Ο ιδιοκτήτης της, Pemphero Mwakhulika, υποψιαζόταν πως ο νεαρός άνδρας ήθελε να την κλέψει και για τον λόγο αυτό είχε ενημερώσει σχετικά τους γείτονες ώστε να έχουν τον νου τους.

«Νόμιζε πως ήθελε να του κλέψει την κατσίκα και έτσι ειδοποίησε τους γείτονες. Όταν όμως έφτασαν στο σημείο έμειναν σοκαρισμένοι βλέποντάς τον να έχει σεξουαλική επαφή με την κατσίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιθεωρητής της αστυνομίας, Lubrino Kaitano.

Ο Kambani συνελήφθη και κρατείται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα με την κατηγορία της κτηνοβασίας. Στην απολογία του ισχυρίστηκε πως έκανε ό,τι έκανε αφού πρώτα ζήτησε και πήρε την άδεια της κατσίκας! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...