Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ «ΠΑΤΕΡΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ»: Ενημέρωση των Ελλήνων μουσουλμανοπαίδων για σπουδές στην Τουρκία

Ενημέρωση των Ελλήνων μουσουλμανοπαίδων για τις δυνατότητες τους να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τουρκίας πραγμ...


Ενημέρωση των Ελλήνων μουσουλμανοπαίδων για τις δυνατότητες τους να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τουρκίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 15 Ιανουαρίου στην αίθουσα του παράνομου συλλόγου “Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής” (GTGB).




Η εκδήλωση με τίτλο “Παρουσίαση κι ενημέρωση για τις υποτροφίες στην Τουρκία” αποσκοπεί στην προσέλκυση νέων Ελλήνων Μουσουλμάνων πολιτών στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Τουρκίας ως εναλλακτική λύση από τα ελληνικά κρατικά γυμνάσια-λύκεια και πανεπιστήμια της Ελλάδας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα Τουρκικά Νέα στόχος είναι οι νέοι να σπουδάζουν στην Τουρκία, να “εμβολιάζονται” επαρκώς σε τουρκισμό κι έτσι να επιστρέφουν μετά στην ελληνική Θράκη.


Πρόσφατα άλλωστε ο πρόεδρος της “Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής” πρότεινε στους νεαρούς Έλληνες Μουσουλμάνους πολίτες της Θράκης να σπουδάσουν στα Γυμνάσια στα Λύκεια και στις Πανεπιστημιακές Σχολές της Τουρκίας.