Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επεισοδιακή η δίκη του Ελ Τσάπο! Η ερωμένη έκλαιγε και η απατημένη σύζυγος ξεκαρδίστηκε στα γέλια!

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο δικαστήριο του Μπρούκλιν, στο πλαίσιο της εξέτασης της ερωμένης του Ελ Τσάπο, η οποία ξέσπασε σε κλάματα...


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο δικαστήριο του Μπρούκλιν, στο πλαίσιο της εξέτασης της ερωμένης του Ελ Τσάπο, η οποία ξέσπασε σε κλάματα, την ώρα που η σύζυγος του βαρόνου ναρκωτικών ξεκαρδιζόταν στα γέλια!
Η Λουσέρο Γουαδαλούπε Σάντσεζ Λοπεζ ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα, μπροστά στα μάτια της συζύγου του Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν, Έμα Κορονέλ Αϊσπούρο, για να καταθέσει εις βάρος του πρώην εραστή της, ενώ ο Τσάπο και η καλλονή σύζυγός του, που συχνά «στέλνουν» φιλάκια ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων, αυτή τη φορά απέφευγαν ο ένας το βλέμμα του άλλου.




Αφηγούμενη τις λεπτομέρειες της σχέσης τους, που για την ίδια αποτέλεσε καταστροφικό παράγοντα στη ζωή της, η Σάντσεζ ξέσπασε σε λυγμούς και χρειάστηκε να απομακρυνθεί από τη δικαστική αίθουσα.

Τα δάκρυά της φάνηκαν ιδιαίτερα αστεία στη σύζυγο του Γκουσμάν που γελούσε δυνατά κατά τη διάρκεια της κατάθεσης.

Το «τελειωτικό χτύπημα» για την Κορονέλ ήταν όταν η 29χρονη αντίζηλός της βγήκε από την αίθουσα για να συνέλθει αλλά τα κλάματά της συνέχισαν να ακούγονται δυνατά, αφού είχαν ξεχάσει να της κλείσουν το μικρόφωνο. Σε αυτό το σημείο η σύζυγος του «Ελ Τσάπο» παραλίγο να πέσει από την καρέκλα της από τα γέλια.