Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Θα επιστρέψουμε με ισχυρότερες βόμβες – Μέχρι να δούμε τα δικά σας κουφάρια κρεμασμένα» Ανάληψη ευθύνης για επίθεση με γκαζάκια σε κρεοπωλείο

Οι «Μαυροπράσινοι Μηδενιστές» ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση με γκαζάκια σε κρεοπωλείο της Κυψέλης – Υπόσχονται αναβάθμιση της εκρη...


Οι «Μαυροπράσινοι Μηδενιστές» ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση με γκαζάκια σε κρεοπωλείο της Κυψέλης – Υπόσχονται αναβάθμιση της εκρηκτικής ύλης για ακόμα μεγαλύτερες ζημιές

Με ανάρτηση σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου τα ξημερώματα της Δευτέρας έγινε η ανάληψη ευθύνης για τα γκαζάκια που είχαν τοποθετηθεί και εξερράγησαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε κρεοπωλείο της Κυψέλης.




Το κείμενο υπογράφουν οι «Μαυροπράσινοι Μηδενιστές», οι οποίοι μάλιστα, αφού εξηγούν αναλυτικά τον τρόπο δράσης τους απειλούν πως θα «αναβαθμίσουν» την εκρηκτική ύλη που χρησιμοποιούν, προκειμένου να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.

Στόχος τους, εξηγούν, ήταν «μια βιτρίνα όπου πίσω από αυτή υπήρχαν κρεμασμένα κορμιά πλασμάτων που κάποτε ήταν ζωντανά και νιώσανε το τρόμο και τον πόνο της παγωμένης λεπίδας στο λαιμό τους.

Είναι χυδαίο να κρεμιούνται και να προβάλλονται μη ανθρώπινα πλάσματα, με αυτό και με κάθε τρόπο, σαν να είναι αντικείμενα και προϊόντα όπου οι σιχαμένοι άνθρωποι θα πληρώσουν για να το αγοράσουν, για μερικές στιγμές ευχαρίστησης, γεμίζοντας τις κοιλιές τους και ικανοποιώντας τους γευστικούς τους κάλυκες».

Στο συγκεκριμένο περιστατικό μάλιστα είχε τραυματιστεί ένας άνθρωπος, για τον οποίο στην προκήρυξη αναφέρεται: «Μάθαμε από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης ότι τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνθρωπος. Σίγουρα δεν ήταν αυτός ο σκοπός μας αλλά σίγουρα δεν θα απολογιθούμε για την έκβαση της δρασης μας. Είμαστε σε πόλεμο και ο πόλεμος έχει απώλειες».