Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ... Δεν μπόρεσε να κάνει πάλι το θαύμα...

Ήττα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στην ημιτελική φάση του Australian Open, καθώς δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση απέναντι στον ασταμάτητο Ράφ...


Ήττα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στην ημιτελική φάση του Australian Open, καθώς δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση απέναντι στον ασταμάτητο Ράφαελ Ναδάλ.

Παρόλα αυτά η πορεία του ως τους ημιτελικούς ενός από τα τέσσερα μεγαλύτερα τουρνουά του τένις και η νίκη απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ θα συζητιούνται για καιρό.




O Ναδάλ επικράτησε με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-0) σε έναν αγώνα που έγινε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 35 βαθμούς.

Σημειωτέων πως για την πορεία του στα court της Μελβούρνης ο Τσιτσιπάς θα πάρει το χρηματικό έπαθλο των 808.500 ευρώ.

Ο Ναδάλ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο σετ, πέτυχε να σπάσει το σερβίς του Τσιτσιπά μόλις στο 3ο γκέιμ και τελικά επικράτησε εύκολα με 6-2.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς έπαιξε αρκετά καλύτερα, όμως ο Ναδάλ κατάφερε να κάνει μπρείκ στο 9ο γκέιμ και κέρδισε το σετ με 6-4.

Το τελευταίο σετ ξεκίνησε με δύο μπρέικ του Ναδάλ στα πρώτα γκέιμ που σέρβιρε ο Τσιτσιπάς. Ο Ισπανός νίκησε τελικά με 6-0.

Στον τελικό ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Νόβακ Τζόκοβιτς- Λούκας Πούιγ.