Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ...!! Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας!

Ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας και τους Αμπελοκήπους, λόγω του Συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγμ...


Ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας και τους Αμπελοκήπους, λόγω του Συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος.

Λόγω των αυριανών (Πέμπτη 24/01) συναθροίσεων που θα πραγματοποιηθούν τις απογευματινές ώρες στην Πλατεία Συντάγματος και στην περιοχή των Αμπελοκήπων, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και διακοπή της κυκλοφορίας) στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας (Πλ. Συντάγματος, Σταδίου, Πανεπιστημίου κ.λπ.) καθώς και στον άξονα της Λ. Βασ. Σοφίας (Πρεσβεία Η.Π.Α, κόμβος Λ. Αλεξάνδρας-Κηφισίας)

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της ανωτέρω περιοχής, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.




Από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είχε εκπονηθεί επιχειρησιακός σχεδιασμός διάταξης των Αστυνομικών δυνάμεων, ενόψει των προγραμματισμών συγκεντρώσεων που έχουν εξαγγελθεί (24/01) ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, περισσότεροι από 300 Αστυνομικοί, σε φραγμούς με κλούβες, πρόκειται να αναπτυχθούν περιμετρικά της Βουλής και στο Υπουργείο Εξωτερικών επί της Β.Σοφίας, με πλήρη ανάπτυξη μια ώρα πριν το προγραμματισμένο Συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Με την προσέλευση των Βουλευτών στο Κοινοβούλιο ενώ θα είναι σε εξέλιξη το Συλλαλητήριο, έχει προβλεφθεί διπλή διάταξη δύναμης σε φραγμούς στα «λουλουδάδικα» και στο υψος της Ακαδημίας.
Απο την κάτω πλευρά- στα σκαλιά πάνω από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, έχει προβλεφθεί η διάταξη διπλού φραγμού ωστε στο ενδεχόμενο να δεχθούν «πίεση» από διαδηλωτές να μη διασπαστεί η συνοχή της διάταξης. Παράλληλα και από την πλευρά του Εθνικού Κήπου, ο οποίος θα παραμείνει κλειστός από το πρωί, θα έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις ώστε να αποτραπεί η πρόσβαση προς το Κοινοβούλιο. Σύμφωνα με τις ίδιες Αστυνομικές πηγές, έχει δοθεί εντολή στις Αστυνομικές δυνάμεις εντολή στην περίπτωση επιθέσεων και πρόκλησης επεισοδίων, να προβούν σε συλλήψεις και προσαγωγές.