Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δράστες οι πραιτοριανοί βαθμοφόροι της ΕΛΑΣ και η πολιτική τους ηγεσία...»... Τραυματίας γυναίκα μέλος της ΚΕ της ΠΑΤΡΙΕ...

Ανακοίνωση της Πατριωτικής Ριζοσπάστικής Ένωσης Δεκάδες διαδηλωτές τραυματίστηκαν εχθές από τις αλλεπάλληλες ρίψεις δακρυγόνων και τι...


Ανακοίνωση της Πατριωτικής Ριζοσπάστικής Ένωσης

Δεκάδες διαδηλωτές τραυματίστηκαν εχθές από τις αλλεπάλληλες ρίψεις δακρυγόνων και τις βομβίδες κρότου λάμψης, στιγματίζοντας την Ελληνική Αστυνομία. Τα βίαια επεισόδια που διαδραματίστηκαν είχαν ως δράστες τους πραιτοριανούς βαθμοφόρους της ΕΛΑΣ, που αναμένουν τις κρίσεις την επόμενη εβδομάδα και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, που έδωσε το στίγμα του ολοκληρωτισμού της κυβέρνησης των προδοτών του ΣΥΡΙΖΑ.




Ο στόχος επετεύχθη, το συλλαλητήριο διαλύθηκε και για άλλη μία φορά σπιλώθηκε η τιμή και η υπόληψη του απλού αστυνομικού, ως όργανο μίας χρήσης της ηγεσίας του. Αντί της σύλληψης των υπαίτιων μπαχαλάκηδων και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη, οι κ.κ. Γεροβασίλη και Παπακώστα προτίμησαν να θυσιάσουν δεκάδες πολίτες, μεταξύ αυτών γυναίκες και παιδιά που έφταναν στα νοσοκομεία χωρίς αισθήσεις κατά δεκάδες και φυσικά τους 28 ''αναλώσιμους'' άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ανάμεσα στους τραυματίες, γυναίκες και παιδιά, και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΠΑΤΡΙΕ κ. Χαρά Τσεκούρα, η οποία συνόδευε τον Πρόεδρο Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό, η οποία δέχτηκε εκτοξευόμενο δακρυγόνο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών και την τοποθέτηση ραμμάτων αποχώρησε.

Τα στελέχη της ΠΑΤΡΙΕ που βρίσκονταν μπροστά από το Κινγκ Τζόρτζ, δέχτηκαν όπως και όλοι Έλληνες, την αναίτια επίθεση του ανθελληνικού καθεστώτος του ΣΥΡΙΖΑ, αντιστάθηκαν σθεναρά και παρέμειναν στον χώρο, μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΑΤΡΙΕ, πολλές ώρες μετά την λήξη του συλλαλητήριου, όπου και ξαναδέχτηκαν νέα απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ στην οδό Ερμού, μπροστά και πίσω από την εξέδρα του συλλαλητηρίου.

Υπενθύμιση Νο 1: Τσίπρα, όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια
Υπενθύμιση Νο 2: Τσίπρα, η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.