Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε ετοιμότητα το ΠΝ: Σε πλωτό «τείχος» «έπεσε» το Barbaros – Ουρλιάζουν οι Τούρκοι: «Υπό Ελληνική κατοχή η Α. Μεσόγειος»

«Φωτιά» παίρνει το Αιγαίο και η Α. Μεσόγειος. Η Τουρκία κλιμακώνει σε όλα τα επίπεδα, όμως βρίσκουν μπροστά τους τείχος! Το ΠΝ βρίσκεται...


«Φωτιά» παίρνει το Αιγαίο και η Α. Μεσόγειος. Η Τουρκία κλιμακώνει σε όλα τα επίπεδα, όμως βρίσκουν μπροστά τους τείχος! Το ΠΝ βρίσκεται παντού και δεν επιτρέπουν στην Άγκυρα να προχωρήσει σε τετελεσμένα.

Τα ανόητα λάθη του παρελθόντος δεν πρέπει να επαναληφθούν. Η πολιτική ηγεσία όμως θα πρέπει να πάρει αποφάσεις. Επίσης δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην Άγκυρα να επωφεληθεί από την Κυβερνητική κρίση που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες, μην ξεχνάμε τι έγινε και στα Ίμια!




ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ BARBAROS

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ερευνητικό Barbaros κινήθηκε και πάλι προς την Ελληνική υφαλοκρηπίδα το πρωί της Δευτέρας. H Eλληνική πλευρά δεν άφησε όμως πολλά περιθώρια στην Τουρκία.

Το αποτέλεσμα ήταν να βρει απέναντί του και πάλι Ελληνικό πλωτό τείχος από φρεγάτα του ΠΝ. Αργότερα το Barbaros περιορίστηκε ξανά εντός της περιοχής της Κυπριακής ΑΟΖ, εκεί δηλαδή που παρανόμως έχει εκδώσει ναυτική οδηγία για έρευνες έως τον Φεβρουάριο.

Η Τουρκία έχει επεκτείνει το πεδίο της έρευνας στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως έχουμε αναφέρει στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, από το Σαββατοκύριακο οι Τούρκοι προκαλούν συνεχώς με νέες NAVTEX.

Μάλιστα η Τουρκική Aksam γράφει το εξής:

Το ερευνητικό Barbaros βρίσκεται με την συνοδεία πλοίων στην Α. Μεσόγειο σε περιοχές που βρίσκονται υπό την κατοχή της Ελλάδας!