Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγγραφο-ντοκουμέντο: Η Γερμανία ήθελε ανεξάρτητη Μακεδονία εδώ & 80 χρόνια! – Ο Τσίπρας «εκπλήρωσε» το «όραμα» του Βερολίνου! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ...!

Το πώς ξεκίνησε το Μακεδονικό ζήτημα από τον Τίτο λίγο πολύ το γνωρίζουν όλοι αλλά ο πρώτος που επιχείρησε να το υλοποιήσει και το οραμ...



Το πώς ξεκίνησε το Μακεδονικό ζήτημα από τον Τίτο λίγο πολύ το γνωρίζουν όλοι αλλά ο πρώτος που επιχείρησε να το υλοποιήσει και το οραματίζονταν ήταν ο ίδιος ο Γερμανός δικτάτορας, Αδόλφος Χίτλερ ο οποίος στις 5 Σεπτεμβρίου 1944, με εμπιστευτικό τηλεγράφημα, ζητάει να υλοποιηθεί η ανεξαρτητοποίηση πολύ-εθνικού κράτους ανάμεσα στις κατεχόμενες Ελλάδα-Γιουγκοσλαβία-Βουλγαρία!

Ποιοι εκπλήρωσαν αυτό το όραμα του Χίτλερ, αλλά και της Γερμανίας εδώ και χρόνια; Μα η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά (sic).




Tα όσα διαδραματίζονται, αποτελούν μία μαύρη κηλίδα για τον Ελληνισμό. Σήμερα 24/1.2019, είναι μία από τις σκοτεινότερες στιγμές του Ελληνισμού.

Αλλά ας πάρουμε το ζήτημα από την αρχή.

Η καγκελάριος της Γερμανίας είχε δηλώσει στις 21 Φεβρουαρίου 2018, ότι θα ασχοληθεί η ιδια προσωπικά, ώστε να αποδεχθεί η Ελληνική πλευρά την αποδοχή της ονομασίας «Μακεδονία» για το σκοπιανό κρατίδιο.

Την ίδια ονομασία την είχε ζητήσει και ο Αδόλφος Χίτλερα!

Μάλιστα, όταν είχε προτείνει την ονομασία, οι Γιουγκοσλάβοι της περιοχής είχαν αντιδράσει, διότι πίστευαν ότι δεν είναι Μακεδόνες.

Παρόλα αυτά, και μετά την δολοφονία του Βασιλιά της Γιουγκοσλαβίας, ο Μιχαήλοφ που ανέλαβε την εποχή που η περιοχή ήταν ακόμα Βουλγαρική, και λίγο μετά, σε συνεργασία με το Ράιχ,έβαλε μπροστά το σχέδιο και μάλιστα ονειρευόταν το μελλοντικό κρατίδιο να λειτουργεί ως «Ελβετία των Βαλκανίων».

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

Ο Χίτλερ προγραμμάτιζε πριν από 80 χρόνια την ανεξαρτησία της Μακεδονίας. Αυτό αποκαλύπτεται από το φοβερό έγγραφο-ντοκουμέντο που παραθέτουμε εδώ από το βιβλίο του Μιχάλη Κάχρη :“H Ευρωπαικη Ενωση της Γερμανιας του 4ου Ραιχ”.

Το έγγραφο απευθυνόταν προς το Γερμανικό Προξενείο στην Σόφια της Βουλγαρίας, που ως σύμμαχος του 3ο Ράϊχ στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, είχε καταλάβει την Ανατολική Μακεδονία και Δυτική Θράκη. Στο έγγραφο αυτό,ο Φυρερ δηλώνει απερίφραστα οτι, η ανεξαρτησία της Μακεδονίας πρέπει να γίνει χωρίς καθυστέρηση.

Δείτε το έγγραφο:



Το έγγραφο μεταφρασμένο αναφέρει:

Να αντιμετωπίζεται ως θέμα εμπιστευτικού χαρακτήρα (να εκτυπωθεί)




Τηλεγράφημα

5 Σεπτεμβρίου 1944

(Κ. Schreiber)

Με ειδικό τρένο, στις 5 Σεπτεμβρίου 1944 –ώρα 1: 07.

Έφτασε στις 5 Σεπτεμβρίου 1944- ώρα 1: 40.

Αρ. 1937 5.9.

Bram 940 / 44R

Γερμανικό Προξενείο Σόφια

Μυστικό σημείωμα αποκλειστικά για τη μυστική υπηρεσία του Ράιχ

Το μυστήριο της πιο επείγουσας νύχτας του Ράιχ.

Για διπλωμάτες

Σύνδεση στο Τηλεγράφημα της 09/01/1944 +)

Ο Φύρερ δήλωσε και πάλι ότι η διακήρυξη ανεξαρτησίας της Μακεδονίας πρέπει να συμβεί τώρα, χωρίς καθυστέρηση. Ως εκ τούτου, ο Υπουργός Εξωτερικών του Ράιχ απαίτησε, ανεξάρτητα από τις δικές σας σκέψεις, να υποδείξει με τηλεγράφημα και να ενημερωθεί την ίδια στιγμή, και αμέσως να αναφέρετε ποιος από εσάς θα είναι υπεύθυνος για τη διεξαγωγή της εν λόγω ενέργειας, και ότι αυτή η επιτροπή θα κηρύξει την ανεξαρτησία της Μακεδονίας .

Reinebeck

Σημείωση: 1432 Να σταλεί στο προξενείο της Σόφια

09/05/44

Αυτό που δεν πέτυχε ο Χίτλερ του 3ο Ράϊχ, το πέτυχε το 4ο Ράϊχ πολλές δεκαετίες μετά. Και σήμερα, αυτή τη δόλια μεθόδευση, την επιβραβέυει και η “αριστερή” κυβέρνηση με την συμφωνία των Πρεσπών.