Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιστορία - σοκ στην Εύβοια: Ηλικιωμένος έμεινε χωρίς φαΐ για 5 μέρες – Τον έσωσαν λίγο πριν πεθάνει

Μία απίστευτη ιστορία ενός μοναχικού ανθρώπου που είχε να φάει και να πιει νερό πέντε μέρες γιατί κατέπεσε σωματικά, λόγω σοβαρών προβλημάτ...


Μία απίστευτη ιστορία ενός μοναχικού ανθρώπου που είχε να φάει και να πιει νερό πέντε μέρες γιατί κατέπεσε σωματικά, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, αποκαλύφθηκε την Πέμπτη στην Εύβοια.

Ο ηλικιωμένος σώθηκε χάρη στο ενδιαφέρον απλών ανθρώπων και εθελοντών που τον εντόπισαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.




Ο άτυχος άνδρας ζει μόνος σε παράπηγμα σε δύσβατη περιοχή στην παραλία της Κύμης.

Είναι κοντά στα 70 και ουσιαστικά συντηρείται από τους κατοίκους της περιοχής που του δίνουν καθημερινά ένα πιάτο φαγητό. Τον τελευταίο καιρό όμως είχε εξαφανιστεί.

Οι άνθρωποι που τον βοηθούσαν, ανησύχησαν γιατί είχε μέρες να φανεί. Έτσι με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής «Λιαννή Άμμος» κάλεσαν τους άνδρες της Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας SAR 312 για να πάνε στο σημείο όπου βρίσκεται το παράπηγμά του, ώστε να δουν αν είναι καλά.

Έτσι, αργά το απόγευμα της Πέμπτης η επιχείρηση ξεκίνησε με την ομάδα να εισέρχεται στο σπίτι του ύστερα από αρκετή προσπάθεια.

Οι εικόνες που αντίκρισαν συγκλονίζουν. Οι διασώστες είδαν τον άνδρα σε άθλια κατάσταση και με πολλή δυσκολία να ψελλίζει,«λίγο νερό».

Το ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Κύμης, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.