Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Έφυγε» ο αρχιφύλακας Σάννας Τσαπανίδης στα 56 του χρόνια... σε πένθος το Κιλκίς

Η διεύθυνση αστυνομίας Κιλκίς πενθεί για την αιφνίδια απώλεια του αρχιφύλακα Σάββα Τσαπανίδη, που «έφυγε» εντελώς απρόσμενα το βράδυ της Πέ...


Η διεύθυνση αστυνομίας Κιλκίς πενθεί για την αιφνίδια απώλεια του αρχιφύλακα Σάββα Τσαπανίδη, που «έφυγε» εντελώς απρόσμενα το βράδυ της Πέμπτης 3.1.19, σε ηλικία μόλις 56 ετών.




Ήταν ένα από τα πλέον αξιόλογα στελέχη της, με θητεία σε αρκετές υπηρεσίες και μονάδες της εδώ και είκοσι χρόνια, ενώ εδώ και καιρό υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς.

Στο πένθος συμμετέχει και η «πιάτσα» του Κιλκίς, καθώς ο εκλιπών ήταν ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα σ΄αυτήν, πάντα ανταποκρινόμενος στις επιταγές του καθήκοντος και συγχρόνως πάντα κοινωνικός, ανοικτόκαρδος και ευγενικός και πάντα έτοιμος να βοηθήσει τον συνάνθρωπο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο θανατός του επήλθε από καρδιακή ανακοπή.




Γεννημένος στην Ροδόπολη του γειτονικού νομού Σερρών και επί μακρόν κάτοικος του οικισμού Ανατολή του ίδιου νομού, ο Σάββας Τσαπανίδης, ήλθε στο Κιλκίς με μετάθεση το 1997, και έκτοτε «δέθηκε» και με αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Η εκφορά του ορίσθηκε για τις 12 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 5.1.19, από τον ιερό ναό Προφήτη Ηλία Ανατολής Σερρών.

Καλό παράδεισο αξέχαστε Σάββα Τσαπανίδη.

Πηγή: maxitis.gr