Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

2-3 στρατιώτες αυτοκτονούν κάθε βδομάδα στην Ουκρανία. Βρέθηκε κρεμασμένος κι άλλος...

Ένας Oυκρανός στρατιώτης βρέθηκε να κρεμασμένος στην περιοχή Zhytomyr . Σε μια από τις στρατιωτικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκραν...


Ένας Oυκρανός στρατιώτης βρέθηκε να κρεμασμένος στην περιοχή Zhytomyr . Σε μια από τις στρατιωτικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Zhytomyr , βρέθηκε νεκρός στρατιώτης αναφέρει το UNIAN, επικαλούμενο την υπηρεσία Τύπου του στρατιωτικού εισαγγελέα της φρουράς Zhytomyr .






Σύμφωνα με τον αναπληρωτή στρατιωτικό εισαγγελέα Alexei Ryhlyuk, ένας στρατιώτης βρέθηκε χωρίς ίχνος ζωής στις 21 Ιανουαρίου, ένας εγκληματολόγος δεν βρήκε ενδείξεις βίαιου θανάτου στο στρατιώτη. Διαπιστώθηκε προκαταρκτικά ότι ο θάνατος προκλήθηκε από ασφυξία « , δήλωσε ο Ryhlyuk.




Στις 7 Αυγούστου 2018 στην περιοχή Chernihiv σε ένα από τα μέρη του εκπαιδευτικού κέντρου « Desna » αυτοκτόνησε στρατιώτης. Ο στρατιωτικός εισαγγελέας της κεντρικής περιοχής της Ουκρανίας επιβεβαίωσε το γεγονός της αυτοκτονίας. Νωρίτερα, ο επικεφαλής στρατιωτικός εισαγγελέας, Anatoly Matios, ανέφερε ότι 2-3 στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων αυτοκτονούν κάθε εβδομάδα στην Ουκρανία. Από αυτούς, περίπου το 80% είχε συμπτώματα μετα-τραυματικού συνδρόμου.

Και ενώ οi Ουκρανοί στρατιώτες αυτοκτονούν o ένας μετά τον άλλον Ουκρανικό δικαστήριο καταδίκασε σήμερα τον πρώην πρόεδρο Βίκτορ Γιανούκοβιτς τον τελευταίο νόμιμο Πρόεδρο της ενωμένης Ουκρανίας σε κάθειρξη 13 ετών με την κατηγορία της « εσχάτης προδοσίας », υποστηρίζοντας ότι οι ενέργειές του άνοιξαν τον δρόμο για την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία και τη σύρραξη στην ανατολική Ουκρανία.

dimpenews.com