Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το μεγάλο unfair της φιλόδοξης Νοτοπούλου...!!! «Κατάχρηση» του βήματος της Βουλής για τον δήμο Θεσσαλονίκης!

kalpi19Το βήμα της Ολομέλειας επέλεξε η Κατερίνα Νοτοπούλου για να αρχίσει τoν προεκλογικό αγώνα για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Μετά την ε...


kalpi19Το βήμα της Ολομέλειας επέλεξε η Κατερίνα Νοτοπούλου για να αρχίσει τoν προεκλογικό αγώνα για τον δήμο Θεσσαλονίκης.




Μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης για τον δήμο, δια στόματος του πρωθυπουργού στην ομιλία του στην Θεσσαλονίκη η Κατερίνα Νοτοπούλου μετέτρεψε την κομβική συζήτηση για την κύρωση του Προϋπολογισμού του 2019, σε προεκλογική ομιλία για την «μάχη» της συμπρωτεύουσας.

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονικής προέβαλε την δράση του πρωθυπουργικού γραφείου της Θεσσαλονίκης, του οποίου διετέλεσε γενική γραμματέας, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στην πόλη όπως το ΜΕΤΡΟ για να υποστηρίξει ότι η πόλη «δεν έχει σχέση με την Θεσσαλονίκη του 2014 της απαξίωσης και της παρακμής».




Ωστόσο η κα Νοτοπούλου χρησιμοποιώντας το θεσμικό της αξίωμα στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης δεν παρέλειψε να δώσει το αυτοδιοικητικό της στίγμα για τον δήμο, δηλώνοντας ότι «Ανάπτυξη χωρίς αυτοδιοίκηση δεν γίνεται. Ο Κλεισθένης είναι το πρώτο σημαντικό βήμα», ενώ αναφορικά με την δική της υποψηφιότητα τόνισε από το βήμα της Βουλής ότι «έχουμε κομματική ταυτότητα. Δεν την κρύψαμε αλλά δεν κάναμε διακρίσεις. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι πια για τα μικρά αλλά μπαίνει στον διεθνή χάρτη με αξιώσεις.»

Ωστόσο παρότι είθισται όσοι θέτουν υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές να παραιτούνται από άλλα θεσμικά αξιώματα που κατέχουν, προκειμένου να ασχοληθούν με τον προεκλογικό τους αγώνα, η Κατερίνα Νοτοπούλου χρησιμοποιεί την υπουργική της ιδιότητα για να καλέσει τους δημότες Θεσσαλονίκης στον «γλυκό αγώνα» για την συμπρωτεύουσα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.