Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Και F-35 και S-400, αλλά περιμένουν πόλεμο με τις ΗΠΑ! Σχιζοφρένεια…

Κάτι φαίνεται να μην πηγαίνει και πολύ καλά στην Τουρκία, καθώς τις ώρες που ακολούθησαν την αναφορά του Πενταγώνου για τις ελεγχόμενες επιπ...

Κάτι φαίνεται να μην πηγαίνει και πολύ καλά στην Τουρκία, καθώς τις ώρες που ακολούθησαν την αναφορά του Πενταγώνου για τις ελεγχόμενες επιπτώσεις σε περίπτωση αποχώρησης της Τουρκίας από το πρόγραμμα των F-35, σημειώνονται καταγράφονται υπερβολικές και συνάμα άκρως αντιφατικές δηλώσεις και αναφορές.




Εντός του 2019 θα παραλάβει η Τουρκία το ρωσικό σύστημα αντιαεροπορικής και αντιπυραυλικής προστασίας S-400, αλλά και τα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς F-35, ήταν η δήλωση του επικεφαλής του υφυπουργείου Αμυντικής Βιομηχανίας (SSM), Ισμαήλ Ντεμίρ, ο οποίος για άλλη μια φορά υποστήριξε ότι δεν θα υπάρξει πρόβήμα.





Σύμφωνα λοιπόν με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, δήλωσε τα ακόλουθα: «Το έχουμε πει πολλές φορές ότι δύο αεροσκάφη F-35 μας έχουν ήδη παραδοθεί. Η εκπαίδευση συνεχίζεται στις ΗΠΑ. Το έχουμε ξαναπεί ότι δύο αεροσκάφη μας θα έρθουν του χρόνου στην Τουρκία. Επισήμως δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο».

Αυτό το «επισήμως» βέβαια χαλάει αρκετά την εικόνα αισιοδοξίας που δίνει σταθερά ο εν λόγω αξιωματούχος της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς παρά να καταγράψει τη δήλωση, όπως και τις χθεσινές της αξιωματούχου του αμερικανικού Πενταγώνου.