Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ξηλώθηκαν» ικανοί αξιωματικοί, «γυμνή» η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία καταγγέλει ο Κικίλιας

Επιχειρησιακά, αυτό που συνέβη ήταν μια πολύ καλά οργανωμένη, δομημένη επίθεση στα "τυφλά" σημεία του κτιρίου του ΣΚΑΙ. ...


Επιχειρησιακά, αυτό που συνέβη ήταν μια πολύ καλά οργανωμένη, δομημένη επίθεση στα "τυφλά" σημεία του κτιρίου του ΣΚΑΙ.







Οι δράστες ήξεραν πολύ καλά πού θα χτυπήσουν, ήταν πολυπληθής ομάδα, διέφυγαν οργανωμένα, έκαψαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν. Αυτό δείχνει ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα παρακολουθούσαν τα σημεία, την ασφάλεια του κτιρίου», δήλωσε σήμερα στον Real FM ο τομεάρχης Εθνικής 'Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας τη χθεσινή επίθεση κατά του ΣΚΑΙ.
Ο κ. Κικίλιας έκανε τη διαπίστωση πως «η όσμωση μεταξύ ποινικών και τρομοκρατών στις φυλακές Κορυδαλλού, έχει οδηγήσει μαζί με την αδράνεια της Πολιτείας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στην εμφάνιση νεοτρομοκρατίας».

Ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι είναι υπέρ του μετριοπαθούς πολιτικού λόγου και δήλωσε πως «ένας πολιτικός πρέπει να κρίνεται από τα έργα του, ειδικά όταν διοικεί».

Καταδίκασε την ακραία ρητορική, από όπου και αν προέρχεται και τόνισε ότι «όταν κάποιος δυναμιτίζει το δημόσιο διάλογο στοχοποιώντας με εξτρεμιστικό πολιτικό λόγο "αντιπάλους", προσφέρει πολύ κακή υπηρεσία και κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στο σύνολο της κοινωνίας».

Ο τομεάρχης 'Αμυνας της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση για το νόμο Παρασκευόπουλου.

«Ο πρώτος νόμος που έφερε ο κ. Τσίπρας στο Κοινοβούλιο ήταν ο νόμος Παρασκευόπουλου. Κατήργησε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και με πρόσχημα την αποσυμφόρηση των φυλακών βγήκαν έξω βαρείς ποινικοί, παιδεραστές, τρομοκράτες και οι έχοντες που βρήκαν "τρύπες" στο σύστημα και λάδωσαν για να βγουν από τις φυλακές», τόνισε




Έστρεψε τα πυρά του και κατά των ηγεσιών του Υπουργείου Πραστασίας του Πολίτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια για την, κατά την άποψή του, απογύμνωση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. «Μετά λύπης μου επίσης, παρατηρώ ότι τα τελευταία 3-4 έχουν "ξηλωθεί" από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία πολύ ικανοί αξιωματικοί, με τους οποίους είχα την τιμή να δουλέψω το 2014, με αποτέλεσμα να συλληφθούν ο Μαζιώτης, ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο Σταμπούλος και άλλοι πολλοί, να αποφευχθεί χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού με αποδράσεις, χτυπήματα σε εφοπλιστικά γραφεία και στην Cosco. Όλοι αυτοί, οι οποίοι σημειωτέον δεν ήταν κομματικά προσκείμενοι στη Νέα Δημοκρατία, "ξηλώθηκαν", με αποτέλεσμα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία να έχει μείνει γυμνή και τα ερωτήματα σε πολιτικό επίπεδο μένουν να απαντηθούν από την ηγεσία του Υπουργείο Δημόσιας Τάξης», επισήμανε ο κ. Κικίλιας.

«Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στον τρόπο που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση αυτά τα θέματα. Γιατί όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και τα αποτελέσματα, όσο και αν υπάρχει πρόθεση από κάποιους, είναι πενιχρά. Υπάρχει ακόμα ΚΕΠ αναρχικών στην πλατεία Εξαρχείων. Ο Ρουβίκωνας κάνει ασκήσεις σε όλη τη χώρα: μπαίνει στο Υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας, στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, εισβάλλει στη Βουλή και τους πάνε πίσω χρησιμοποιώντας τα περιπολικά σαν ταξί, μπαίνει στα Πανεπιστήμια. Τι εικόνα πιστεύετε σχηματίζει η κοινή γνώμη για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει αυτή η κυβέρνηση τα θέματα της τάξης, της ασφάλειας και της πάταξης της τρομοκρατίας;», διερωτήθηκε ο τομεάρχης 'Αμυνας της ΝΔ.




onalert.gr