Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανέβασε επίπεδο η Μπακογιάννη... «Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη ο Καμμένος»

Ο Πάνος Καμμένος είναι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη είπε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας το πρωί της Τρίτης (18.12.2018) αναφερόμενη στη ...


Ο Πάνος Καμμένος είναι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη είπε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας το πρωί της Τρίτης (18.12.2018) αναφερόμενη στη μεταξύ τους κόντρα και την αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος του υπουργού Άμυνας.




Όταν μάλιστα στον τίτλο μπήκε μόνο η φράση «κότα τρίλειρη ο Καμμένος», η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε… διόρθωση. «Σας παρακαλώ να τη βάλετε όλη την πρόταση. Κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» είπε η πρώην υπουργός.

Η Ντόρα Μπακογιάννη κατηγόρησε τον υπουργό Άμυνας ότι «θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει. Αλλά ο κ. Καμμένος πάντα έτσι ήταν».

Αναρωτήθηκε δε «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά ασυλίας».

Η Ντόρα Μπακογιάννη κατηγόρησε την κυβέρνηση πως ακύρωσε το κεκτημένο που υπήρχε σε ό,τι αφορά στην πάταξη της τρομοκρατίας και αποκάλυψε πως είχε ρωτήσει τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο «τι είναι αυτό που κάνετε; Εγκληματείτε».

«Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθούν να ευτελίσουν τους θεσμούς», είπε. Για μια ακόμη φορά, δε, εξέφρασε την αντίθεσή της με τα εμπάργκο. «Δεν συμφωνώ με τη λογική του εμπάργκο σε μέσα ενημέρωσης. Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή θα έπρεπε να άρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ για να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα».