Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελένη Τοπαλούδη: 8 ώρες σπαρταρούσε – Τη χτύπησαν τόσο δυνατά που της κόπηκε το αφτί

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» έδωσε νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. ...

Ελένη Τοπαλούδη: 8 ώρες σπαρταρούσε – Τη χτύπησαν τόσο δυνατά που της κόπηκε το αφτί

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» έδωσε νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.




Ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε ότι διαβάζοντας την ιατροδικαστική έκθεση φαίνεται ξεκάθαρα, από ό,τι κατάλαβε κι εκείνος, ότι το κορίτσι ό,τι και να γινόταν και στο νοσοκομείο να πήγαινε, στο τέλος θα κατέληγε.

Ήταν τόσο βάναυσα τα χτυπήματα στην φοιτήτρια, που όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας, δεν υπήρχε περίπτωση το κορίτσι να ζούσε.

Μίλησε για μία κοπέλα 1.80 ύψος, μια εντυπωσιακή κοπέλα, που όπως είπε ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας συγκλονίστηκε από την σκληρότητα το χτυπημάτων και από το δέσιμο των ποδιών της. Όταν έπεσε στη θάλασσα είχε τις αισθήσεις της και ζητούσε βοήθεια.

«Η Ελένη ήταν κορίτσαρος 1,80 μ. Πιθανώς για αυτό χρειάστηκαν και οι δύο», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας, ενώ επανέλαβε ότι: «Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια».

Επίσης ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε ότι έδωσε μάχη με τους δύο δολοφόνους της προκειμένου να γλιτώσει. Πάλεψε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να γλιτώσει από το θάνατο.

«Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπολογίζεται πως από τη στιγμή που η κοπέλα δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα μέχρι που κατέληξε, πέρασαν οχτώ ώρες», είπε ο δικηγόρος.

Όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, το μεγάλο τραύμα από το σίδερο ήταν στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της, ενώ ήταν μάλιστα τόσο δυνατό, που της έκοψε το αφτί.