Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι λέει Έλληνας για το μπλόκο των Αλβανών στα σύνορα – Όλα όσα έζησε 3 ώρες στην αίθουσα αναμονής Χημικά στην Κακαβιά απο τους Αλβανούς για τους συγγενείς του Κατσίφα

crashonline.gr_ Την «δύναμη» τους προσπάθησαν να δείξουν οι αλβανικές αρχές το πρωί του Σαββάτου σε όσους Έλληνες έφταναν στην Κακαβιά π...


crashonline.gr_ Την «δύναμη» τους προσπάθησαν να δείξουν οι αλβανικές αρχές το πρωί του Σαββάτου σε όσους Έλληνες έφταναν στην Κακαβιά προκειμένου να περάσουν τα σύνορα για να φτάσουν στους Βουλιαράτες ώστε να δώσουν το παρών στην επιμνημόσυνη δέηση για τον άδικο χαμό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που έπεσε νεκρός από τα Αλβανικά πυρά την 28 Οκτωβρίου στην περιοχή.




Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο κ. Χρήστος μιλώντας στο crashonline.gr εξιστόρησε όσα έζησε στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος ενώ πέρασαν κανονικά από το Ελληνικό φυλάκιο και κατευθύνθηκαν προς την Αλβανική πλευρά, οι γειτονικές αρχές σταμάτησαν όσους δήλωναν ότι πρόκειται να κατευθυνθούν προς τους Βουλιαράτες.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του άφησαν επί 3 ώρες περίπου σε μια αίθουσα αναμονής, όσους Έλληνες σκόπευαν να πάνε στο μνημόσυνο, και τους ρωτούσαν ποιες είναι οι προθέσεις τους. Μάλιστα όπως λέει χαρακτηριστικά τους έδωσαν ένα χαρτί γραμμένο στα Αλβανικά και στα Αγγλικά να υπογράψουν το οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί στην Αλβανία γιατί έχουν ξεπεράσει το χρηματικό όριο που έχουν μαζί τους (!!) και πως δεν έχουν γίνει σαφείς οι προθέσεις τους. Για αυτό το λόγο δεν μπορούσαν να γίνουν δεκτοί για 24 ώρες στη χώρα και τους γυρνούσαν πίσω.

Μόλις γύρισαν στα Ελληνικά εδάφη οι 300 Έλληνες που είχαν μπλοκαριστεί από τους Αλβανούς προχώρησαν σε αποκλεισμό των συνόρων απαγορεύοντας στους γείτονες να εισέλθουν στην χώρα μας. Ωστόσο τα ελληνικά ΜΑΤ λίγο αργότερα προχώρησαν στην απώθηση της διαδήλωσης αυτής.

Όπως μας είπε ο κ. Χρήστος αύριο στην Αγία Σοφία στη Θεσσαλονίκη θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.