Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ.... Αυτές οι Γυναίκες έκλεψαν δονnτές αξίας 550 ευρώ από κατάστημα στην Αυστραλία ...

Η αστυνομία αναζητά 2 γυναίκες που κατηγορούνται ότι έκλεψαν ερωτικά βοηθήματα αξίας 550 ευρώ από ένα κατάστημα. Στα πλάνα από την κάμερα α...


Η αστυνομία αναζητά 2 γυναίκες που κατηγορούνται ότι έκλεψαν ερωτικά βοηθήματα αξίας 550 ευρώ από ένα κατάστημα. Στα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας φαίνονται 3 γυναίκες που εισέρχονται στο μαγαζί “‘Libido” στο Περθ της Αυστραλίας την περασμένη Κυριακή.




2 από τις 3 γυναίκες φέρεται να αφαίρεσε τις συσκευασίες από 4 ακριβούς και τελευταίας τεχνολογίας δονnτές και έφυγε από το μαγαζί με τους δονnτές κρυμμένους κάτω από τα ρούχα της. Ένας από τους δονnτές που κατάφερε να κλέψει η γυναίκα που ονομάζεται Come Hither Rabbit κόστιζε 250 ευρώ.

Ο Γκάρι Σμιθ, ιδιοκτήτης του καταστήματος, ανέφερε ότι πρώτα μπήκε η μια γυναίκα μέσα στο μαγαζί και έβγαλε τον δονnτή από την συσκευασία του την ώρα που το μαγαζί ήταν γεμάτο και οι πωλητές εξυπηρετούσαν άλλους πελάτες.

Ο Σμιθ υποστηρίζει ότι οι άλλοι δονnτές που έκλεψαν οι γυναίκες κόστιζαν από 75 έως 130 ευρώ.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει τις γυναίκες που έκλεψαν τα ερωτικά βοηθήματα και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάνει δώρο 50 ευρώ για αγορές από το κατάστημά του σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό τους.