Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Γ@μ@ την Ελλάδα, γ@μ@ τη χριστιανοσύνη σας» - ΜΑΤατζής περιγράφει τα χθεσινά επεισόδια κι όσα έλεγαν αυτοί που τα προκαλούσαν...

Άλλη μια 17 Νοεμβρίου πέρασε στην ιστορία. Δε θα γράψω στο ίδιο έργο θεατές. Δε θα πω άλλο ασκήσεις επί χάρτου κι άλλο υλοποίηση. Θα στα...


Άλλη μια 17 Νοεμβρίου πέρασε στην ιστορία. Δε θα γράψω στο ίδιο έργο θεατές. Δε θα πω άλλο ασκήσεις επί χάρτου κι άλλο υλοποίηση. Θα σταθώ σε αυτά που εκστομούσε η πλειονότητα των πρωταγωνιστών των σημερινών επεισοδίων στην πόλη της Θεσσαλονίκης:




«Γ@μω την ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ. Γ@μώ τη ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.»

Έτσι για να βγαίνουν οι μάσκες στα fullface, για όσους ίσως αναρωτιούνται ποιοί βρίσκονται πίσω από όλα. Μόνοι τους αποκαλύπτονται. Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει. Και αναρωτιέμαι. Αυτό το άσυλο ιδεών προστατεύεται από ένα πορτάκι; Αυτό θέλει η πλειοψηφία των Ελλήνων; Έτυχε να πετύχουμε στο δρόμο στην οδό Μητροπόλεως και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, κο Παρασκευοπουλο. Αλγεινή εντύπωση, ότι δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα στις αστυνομικές δυνάμεις.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που σήμερα έλαβαν μέρος στα μέτρα τάξης. Μα πιο πολλά στον αδερφό που άρπαξε μπροστά στα μάτια μου τη σημαία που πήγε να καεί.

Ξέρω δεν θα βραβευτείς. Ξέρω αγαπάς αυτό που κάνεις. Και το έκανες από αγάπη στην πατρίδα. Και δεν είσαι φασίστας Απλά έκανες αυτό που όλη η Ελλάδα ήθελε να κάνεις. Να υπερασπιστείς αυτό για το οποίο ορκίστηκες.

Καληνύχτα, ΕΛΛΑΔΑ.

ΥΓ. Α ρε μπαγάσα..σε ζήλεψα..που απλά πρόλαβες εσύ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Τακτικό μέλος συμβουλίου μεταθέσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Θεσσαλονικης
Μέλος ΑΣΠΑ