Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΕΛΙΞΗ...!!! ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ...!! Εισαγγελική παρέμβαση για τα «ρατσιστικά σχόλια» σε βάρος του Θανάση Αντετοκούνμπο

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν τα ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του Θανάση Αντετοκούνμπο, α...



Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν τα ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του Θανάση Αντετοκούνμπο, από τον Τάκη Τσουκαλά, μετά το ντέρμπι της Euroleague μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.




Η ανώτατη εισαγγελικής λειτουργός παρήγγειλε την διενέργεια έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκομένων αδικημάτων.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών που θα διενεργήσει την προκαταρκτική εξέταση καλείται να εξετάσει και το ενδεχόμενο παράβασης του αντιρατσιστικού νόμου.

Ήδη, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχουν στείλει αναφορές για το θέμα το ΕΣΡ και η γενική γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη.

Την ίδια ώρα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέφρασε τη δυσαρέσκεια των Ελλήνων μπασκετμπολιστών για τα φαινόμενα του ρατσισμού που επανήλθαν στο χώρο του μπάσκετ.