Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μην μας προκαλείτε, θα μπείτε σε περιπέτειες» λένε οι τούρκοι....!!! «Τουρκική θάλασσα η περιοχή μεταξύ Κύπρου-Ελλάδας»

«Η Τουρκία θα προστατεύσει τα συμφέροντά της στην περιοχή της Μεσογείου. Δεν θέλουμε κανείς να μπει σε περιπέτεια», δήλωσε πριν λίγο ο Τούρ...


«Η Τουρκία θα προστατεύσει τα συμφέροντά της στην περιοχή της Μεσογείου. Δεν θέλουμε κανείς να μπει σε περιπέτεια», δήλωσε πριν λίγο ο Τούρκος ΥΠΑΜ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο, παίρνοντάς την σκυτάλη από τον ΥΠΑΜ Χ. Ακάρ.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ δήλωσε: «Έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των συμφερόντων των θαλάσσιων περιοχών της Κύπρου. Δεν θέλουμε να μπαίνει κανείς στην περιπέτεια».




Επίσης ο ίδιος δήλωσε ότι έχει ετοιμάσει ένα ογκωδέστατο φάκελο για την γνωστή οργάνωση FETÖ , που θα αφορά την έκδοση 452 ατόμων στην Τουρκία.

Οι λίστες έχουν ήδη αποσταλεί σε 83 χώρες… συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος .

Οι εξελίξεις τρέχουν και ο άξονας των χωρών εκτός της Τουρκίας ευρίσκονται σε κίνηση με προτροπή μεγάλων δυτικών οικονομικών συμφερόντων.

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ

«Τουρκική θάλασσα» ονομάζουν την θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύπρου-Ελλάδας οι Τούρκοι που προπαγανδίζουν σε τηλεοπτικές εκπομπές και σχετικούς χάρτες από τις παράνομες διεκδικήσεις της Άγκυρας στην Ανατολικής Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή του Καναλιού 24 ο σχετικός χάρτης εμφανίζει και τα παράνομα οικόπεδα εντός της Κυπριακής ΑΟΖ που παραχώρησε νοτίως της Κύπρου στην ΤΡΑΟ το ψευδοκράτος. pentapostagma.gr