olivemagazine Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, όλο και κάτι «πρωτότυπο» θα εμφανιστεί με τη φιλοδοξία να… αλλάξει τα δεδομένα της μέ...
olivemagazine Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, όλο και κάτι «πρωτότυπο» θα εμφανιστεί με τη φιλοδοξία να… αλλάξει τα δεδομένα της μέχρι τώρα αντίληψής σου για το πώς μπορεί να διαμορφωθεί ένα γεύμα. Κάτι τέτοιο κάνει και ένας σεφ στο Λονδίνο που οργανώνει μαθήματα μαγειρικής στα οποία ένα από τα βασικά συστατικά του είναι το… σπέρμα.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στα εν λόγω μαθήματα είναι οι συμμετέχοντες να προσκομίσουν φρέσκο ή κατεψυγμένο σπέρμα- δικό τους ή του συντρόφου τους- το οποίο και θα… χρησιμοποιήσουν με τις τεχνικές που θα διδαχτούν ώστε να απολαύσουν τις «θρεπτικές» του ιδιότητες στο έπακρο. Η γκάμα των πιάτων που θα παρουσιάζονται στο σεμινάριο περιλαμβάνει από ορεκτικά και κυρίως πιάτα με ρύζι ή κοτόπουλο, μέχρι ροφήματα όπως λ.χ το παγωμένο τσάι… Αηδία…
