Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Καζάνι που βράζει» τα Σκόπια! Για μεγάλο «πάρτι της μίζας» κάνει λόγο η αντιπολίτευση - Ο Τύπος μιλά για συγκεκριμένες «ταρίφες»

thecaller Ναι μεν πέρασε η Συμφωνία των Πρεσπών από το Κοινοβούλιο των Σκοπίων όμως άφησε πίσω της συντρίμμια. Με δήλωση-κεραυνό ο αρχηγ...


thecaller Ναι μεν πέρασε η Συμφωνία των Πρεσπών από το Κοινοβούλιο των Σκοπίων όμως άφησε πίσω της συντρίμμια. Με δήλωση-κεραυνό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Σκόπια, Κρίστιαν Μίτσκοτσκι, κάνει λόγο για το μεγάλο «πάρτι της μίζας» που έγινε στα Σκόπια.




Και συμπληρώνει: «Ίσως να έπεσαν και μετρητά στο τραπέζι», βγάζοντας στη σέντρα τους 8 βουλευτές του VMRO, που έτρεξαν να ψηφίσουν την πρόταση Ζάεφ στη Βουλή, μετά από παζάρι και διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών μέσα σε βαλίτσες, για τις οποίες βοά στα Σκόπια όλο το διαδίκτυο.
Σε ρεπορτάζ που υπογράφουν επώνυμοι δημοσιογράφοι των Σκοπίων, κάνουν λόγο για συγκεκριμένες «ταρίφες» χρηματικών ποσών, που εισέπραξαν οι αποστάτες βουλευτές για να υπερψηφίσουν την Αναθεώρηση του Συντάγματος, δηλαδή ένα από τους βασικούς πυλώνες της Συμφωνίας των Πρεσπών.