Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΦΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ: Καμμένος για Κουίκ-Κουντουρά: Τους διορίσαμε μέχρι και σε υπουργικούς θώκους και μας κάνουν κριτική

Σαφείς αιχμές για τον Τέρενς Κουίκ και την Έλενα Κουντουρά άφησε στην εισηγητική του ομιλία στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκ...


Σαφείς αιχμές για τον Τέρενς Κουίκ και την Έλενα Κουντουρά άφησε στην εισηγητική του ομιλία στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη ο Πάνος Καμμένος.




«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ.

Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» είπε οργισμένος ο Πάνος Καμμένος, «φωτογραφίζοντας» με αυτόν τον τρόπο τον Τέρενς Κουίκ και την Έλενα Κουντουρά, οι οποίοι έχουν ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σημειώνεται ότι τόσο ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ όσο και η Έλενα Κουντουρά δεν έδωσαν το «παρών» στο συνέδριο των ΑΝΕΛ. Ο πρώτος βρίσκεται στο Κάιρο σε επίσημη επίσκεψη για θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, ενώ η κυρία Κουντουρά βρίσκεται στη Ζάκυνθο, στη Διεθνή Συνάντηση του Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία»