Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ...!!! Σε κάθε ευκαιρία ξεφτίλιζε τα Ιερά και τα Όσια μας ο ΖΑΚ... ΦΩΤΟ!

Άλλη μια απόδειξη του ΜΙΣΟΥΣ για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία που έτρεφε όπως και οι όμοιοι του ο νεκρός πλέον Ζακ Κωστόπουλος.  ...


Άλλη μια απόδειξη του ΜΙΣΟΥΣ για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία που έτρεφε όπως και οι όμοιοι του ο νεκρός πλέον Ζακ Κωστόπουλος. 




Η προσπάθεια θεοποίησης του συνεχίζεται από το απλυταριό και το κοινωνικό περιθώριο, όμως ευτυχώς η ελληνική κοινωνία αντιστέκεται στις ακραίες αθλιότητες που ξεστομίζονται από τους δήθεν θρηνούντες "φίλους" του Ζακ, που όμως δεν ήταν πουθενά για να τον βοηθήσουν, αλλά είναι παντού τώρα για να εκμεταλλευτούν τον θάνατο του.

Η φωτογραφία που παραθέτουμε σήμερα είναι ένα ακόμη ΡΤΑΣΙΣΤΙΚΟ παραλήρημα εναντίον των Ιερέων μας που ασφαλώς δεν πρόκειται να συγκλινει τον ΑΡΜΟΔΙΟ που δεν έιναι άλλος από τον Αξιωματικό της Ελλάς που θρήνησε κι αυτός από την πρώτη στιγμή και μάλιστα δημόσια τον νεκρό.

Εχθές αποκαλύψαμε την ειρωνία στην Παναγία και την προσβολή της Εικόνας της, αλλά και την απαξίωση του εθνικού θέματος της Μακεδονίας μας, που ανήκει στα «παπάρια" της παρέας του ΖΑΚ, όπως αναφέρει και το βίντεο που αναρτήσαμε. Σήμερα "κλειδώνουμε" την εμπάθεια και την εμμονή σε κάθε ορθόδοξο και Ελληνικό...