Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λύθηκε το μυστήριο με τη γυναίκα που χτυπούσε μέσα στη νύχτα κουδούνια - Την βίασε ο φίλος της και δραπέτευσε

Η γυναίκα που κυκλοφορούσε μέσα στη νύχτα χτυπώντας ημίγυμνη τα κουδούνια των σπιτιών στο Τέξας των ΗΠΑ αποκάλυψε πως ο φίλος της την είχε ...


Η γυναίκα που κυκλοφορούσε μέσα στη νύχτα χτυπώντας ημίγυμνη τα κουδούνια των σπιτιών στο Τέξας των ΗΠΑ αποκάλυψε πως ο φίλος της την είχε δεμένη και τη βίασε.

Η γυναίκα, που έδωσε το όνομα Λόρεν, δήλωσε ότι ξύπνησε για να δει τον σύντροφό της, Ντένις Κόλινς, «γονατιστό» πάνω της στο κρεβάτι, έχοντας βάλει στο στόμα της υφάσματα για να μην φωνάζει και κολλώντας ολόκληρο το κεφάλι της με ταινία.

Φοβούμενη για την ζωή της, η 32χρονη κατάφερε να δραπετεύσει όταν ο επιτιθέμενος την άφησε να πάει στην κουζίνα για να πάρει ένα ποτό.






Η Λόρεν, ξυπόλυτη και φορώντας μόνο ένα μπλουζάκι, βγήκε από το σπίτι και άρχισε να τρέχει μέσα στην γειτονιά, χτυπώντας τα κουδούνια. Η αστυνομία μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος που την δείχνει να χτυπά το κουδούνι ενός σπιτιού τα χαράματα, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτήν.
Ο 49χρονος σύντροφός της, Κόλινς αυτοκτόνησε μερικές ημέρες μετά, αφήνοντας ένα σημείωμα στην Λόρεν, όταν το βίντεο έγινε viral.

Η γυναίκα από το Τέξας, έσπασε τη σιωπή της σε συνέντευξη στην αμερικανική εφημερίδα News Inside Edition, αποκαλύπτοντας πως ήταν ζευγάρι με τον Κόλινς μόλις 4 μήνες.

Ζούσαν στο Μοντγκόμερι, κοντά στο Χιούστον, όταν της επιτέθηκε μέσα στη νύχτα. Η Λόρεν είπε: «Ξύπνησα και ήταν γονατιστός στο στήθος μου και έβαζε διάφορα υφάσματα στο στόμα μου, έχοντας τυλίξει με ταινία όλο το κεφάλι μου. Το βλέμμα του ήταν κενό. Δεν ήταν ο άνθρωπος που ήξερα» .

Η Λόρεν είπε πως ο Κόλινς της έδεσε τα χέρια για τα πόδια μαζί και στη συνέχεια την βίασε, καθώς οι κραυγές της δεν μπορούσαν να ακουστούν. «Απλά επαναλάμβανα στον εαυτό μου: ‘ο Θεός έχει άλλα σχέδια για μένα, δεν πρόκειται να πεθάνω εδώ απόψε’».

Αργότερα, είπε η Λόρεν, ο λαιμός της τραυματίστηκε από τα ουρλιαχτά, οπότε ο Κόλινς την άφησε να πάει στην κουζίνα για ένα ποτό. Έστρεψε την πλάτη του και τότε αυτή έτρεξε προς την μπροστινή πόρτα σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να βρει βοήθεια λίγο μετά τις 3 το πρωί στις 26 Αυγούστου.
Η Λόρεν ήταν ξυπόλυτη και φορούσε μόνο ένα μπλουζάκι και εξακολουθούσε να έχει τις χειροπέδες στα χέρια τς. Η τρομοκρατημένη γυναίκα προσπάθησε να κάνει σήμα σε ένα αυτοκίνητο που πέρασε από μπροστά της, αλλά ο οδηγός δεν σταμάτησε. Τότε έτρεξε προς ένα άγνωστο σπίτι, όπου άρχισε να χτυπά το κουδούνι και στη συνέχεια έφυγε.

Η αστυνομία δημοσίευσε το βίντεο κάνοντας έκκληση σε όποιον ήξερε κάτι παραπάνω γι’ αυτήν.

Η Λόρεν κατέφυγε τελικά στο σπίτι ενός φίλου. Τελικά επανενώθηκε με την οικογένειά της στο Ντάλας.

Η πρώην σύζυγος του Κόλινς ήταν αυτή που βοήθησε την αστυνομία στον εντοπισμό της Λόρεν καθώς την αναγνώρισε από το βίντεο και ειδοποίησε τις αρχές.

Η αστυνομία είπε ότι το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε πίσω του ο Κόλινς έπαιξε επίσης ρόλο στην ταυτοποίηση του θύματος.

Τρεις ημέρες αφότου δραπέτευσε η Λόρεν, η αστυνομία πήγε στο σπίτι που διέμενε καθώς είχε πει στην πρώην σύζυγό του ότι θα αυτοκτονήσει. Όταν έφτασαν οι αξιωματικοί, βρήκαν το πτώμα του στην κρεβατοκάμαρα.

Η Λόρεν είπε ότι της άφησε μια αποχαιρετιστήρια επιστολή που έλεγε: «Ποτέ δεν θα σε σκότωνα, όπως σκέφτηκες. Συγνώμη για ότι έκανα και εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο. Με αγάπη Ντένις. Ναι με αγάπη. Συγνώμη.

Τέλος η Λόρεν ανέφερε πως πιστεύει ότι το βίντεο και η έκκληση της αστυνομίας μπορεί να της έσωσαν τη ζωή.












Πηγή: iefimerida.gr