Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Κτηνωδία στην Ινδία: 7χρονη δίνει μάχη για τη ζωή της μετά τον βιασμό της με μεταλλική υδροσωλήνα

Δεν υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη «κτηνωδία», ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μικρά, ανυπεράσπιστα παιδιά. Ένα 7χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα ά...


Δεν υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη «κτηνωδία», ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μικρά, ανυπεράσπιστα παιδιά. Ένα 7χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα άγριου βιασμού στην Ινδία και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.




Δράστης φέρεται να είναι ένας 21χρονος στην περιοχή Shandara, στο Νέο Δελχί. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, το κοριτσάκι υπέφερε σε βαθμό που ο ιατροδικαστής εξέφρασε την έκπληξή του που βρίσκεται ακόμη στη ζωή. Ο δράστης φέρεται να χτύπησε το μικρό παιδί και ακολούθως να το βίασε, χρησιμοποιώντας μία μεταλλική υδροσωλήνα!

Το 7χρονο παιδί βρέθηκε σε άθλια κατάσταση και οδηγήθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Το κοριτσάκι υπέφερε από φρικτούς πόνους, ενώ είχε υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά στα γεννητικά του όργανα.

Η νέα «κτηνωδία» με πρωταγωνίστρια την 7χρονη, προκάλεσε νέο κύκλο διαμαρτυριών από πολίτες και οργανώσεις, οι οποίοι αξιώνουν από την Πολιτεία να λάβει μέτρα.