Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΜΑ... Τρομοκράτες και Λευκά Κράνη επέλεξαν 22 παιδιά εκ των οποίων ορφανά από Χαλέπι για να συμμετέχουν στην ταινία της χημικής προβοκάτσιας.

To ρωσικό κέντρο συμφιλίωσης της στρατιωτικής βάσης της Hmeimim αποκάλυψε αυτή την Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη ότι οι τρομοκράτες επέλεξαν 22 συρ...


To ρωσικό κέντρο συμφιλίωσης της στρατιωτικής βάσης της Hmeimim αποκάλυψε αυτή την Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη ότι οι τρομοκράτες επέλεξαν 22 συριόπουλα στην επαρχία Χαλεπίου για τα γυρίσματα της χημικής επίθεσης..




« Οι τρομοκράτες επέλεξαν 22 παιδιά εκ των οποίων ορφανά από την επαρχία Χαλεπίου για ν΄ανεβάσει επί σκηνής μια χημική επίθεση », ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΕΞ.




Οι White Helmets προετοιμάζονται με τους τρομοκράτες για να κάνουν πραγματική χρήση χημικών όπλων με βάση το χλώριο κατά πολιτών συμμετέχοντας στα γυρίσματα για να κατηγορήσουν έπειτα το συριακό στρατό », ανέφερε το ανακοινωθέν τύπου που διαδόθηκε από το o ρωσικό κέντρο συμφιλίωσης γράφει το Sputnik. Οι Ρώσοι στρατιωτικοί ανέφεραν ότι 9 γυρίσματα χρήσης χημικών όπλων κατά πολιτών έγιναν στο κυβερνείο του Χαλεπίου.

«Τη βραδιά της 11ης Σεπτέμβρη στο τέλος των γυρισμάτων σε μια κοινή συγκέντρωση εκπροσώπων των White Helmets και της τρομοκρατικής οργάνωσης Hayat Tahrir al-Cham, αποφασίστηκε ότι 2 από τα 9 βίντεο θα μπορούσαν να επικοινωνηθούν σε ΟΗΕ και OIAC. Έχει προταθεί η μετάδοση άλλων βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα λόγω της κακής ποιότητάς τους « , σύμφωνα με το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης.

dimpenews.com